Persoonlijke Valentijns-wensen versturen met de Kodak DC210 Plus Camera

Odijk, 13 januari 1999 - Wie op Valentijnsdag zijn of haar geliefde wil verrassen, kan de hulp inroepen van de DC210 Plus Camera van Kodak. De digitale fotocamera is voorzien van speciale software die de kans biedt om foto's te maken die omkaderd worden door een hart. Deze foto's kunnen met een PC snel en eenvoudig toegevoegd worden aan een digitale liefdeswens per e-mail, of afgedrukt worden op speciaal Inkjet-fotopapier om bijvoorbeeld zelf te bezorgen.

Omdat Internet wereldwijd toegankelijk is, biedt een digitale foto een uitkomst voor geliefden die op grote afstand van elkaar Valentijnsdag moeten doorbrengen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om foto's op 14 februari 1999 te maken en nog dezelfde dag met een e-mail via de digitale snelweg te versturen. De camera voegt desgewenst de Valentijns-datum toe aan de foto.

De digitale camera biedt geliefden de kans om een foto in een toepasselijk hartvormig kader te plaatsen, maar deze digitale camera kan de foto's desgewenst ook automatisch in andere kaders plaatsen, zoals een speciale rand met feestelijke attributen of kaders die geschikt zijn voor geboortekaartjes, zakelijke toepassingen of familieaangelegenheden.

Verder beschikt de camera over een 8 MB Flash Card met een opslagcapaciteit van ruim 20 foto's, wanneer de hoogste resolutie (1152x864) gebruikt wordt. De DC210 Plus is ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak. Met de speciaal ontworpen herlaadbare batterijen werkt de camera 1,5 uur en de bijgevoegde AC Power Adapter biedt gebruikers de mogelijkheid om voor de camera netvoeding te gebruiken. De DC210 Plus kost f 1.290,00 / Bfr. 24.900. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Kodak Digital & Applied Imaging maakt deel uit van de Eastman Kodak Company en verzorgt snelle, gemakkelijke en effectieve end-to-end oplossingen voor digitale beeldverwerking, voor zowel zakelijk, professioneel als persoonlijk gebruik. Het productportfolio omvat alle aspecten van het digitale proces, van opname en opslag tot beeldmanipulatie en afdruk, met onder andere digitale camera's, draagbare scanners, printers en print en cd-media.

Zoekwoorden:

Deel: ' Valentijns-wensen versturen met de Kodak DC210 Plus Camera '
Lees ook