Persbericht

25 januari 2000

K+V Van Alphen automatiseringsdiensten richt Competence Centre WAP op

Op 3 januari 2000 is binnen K+V Van Alphen het Competence Centre WAP van start gegaan. Het CCWAP richt zich op grote en middelgrote organisaties. Tot het CCWAP behoren onder meer Cold Fusion ontwikkelaars, Oracle experts en E-Commerce consultants.

WAP
WAP is de afkorting van Wireless Application Protocol, een wereldwijde standaard voor mobiel dataverkeer. De standaarden worden vastgesteld door het WAP Forum. WAP maakt het mogelijk om overal en altijd informatie op te vragen. De informatie kan afkomstig zijn van zowel het Internet als van bedrijfsnetwerken.

Cold Fusion
Organisaties krijgen steeds meer de behoefte om overal en altijd toegang te hebben tot hun informatiesystemen. Het CCWAP voorziet in die behoefte door maatwerk WAP applicaties te leveren. De WAP applicaties komen tot stand met behulp van bewezen technieken en ontwikkeltools.

De medewerkers van het CCWAP hebben ruime ervaring met Cold Fusion. Dit is een krachtige ontwikkeltool voor WAP applicaties. Het CCWAP is de eerste grote partij in Nederland die geavanceerde WAP applicaties met behulp van Cold Fusion op de markt brengt. Het CCWAP conformeert zich volledig aan de standaarden van het WAP Forum.

Meer informatie
K+V Van Alphen automatiseringsdiensten B.V. is een jong, dynamisch bedrijf dat gevestigd is te Rotterdam aan het Hofplein. Ruim 60 medewerkers voeren projecten uit op diverse gebieden. Cold Fusion, Oracle, Delphi en Workflow behoren tot de specialismen van de medewerkers. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de heer J. Maas van het CCWAP, 010 – 412 14 33.

Deel: ' Van Alphen automatisering richt Competence Centre WAP op '
Lees ook