Van Berlo Bedrijfsvloeren winnaar 2016 in Onderbouwvloeren/funderingen


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160317 -- Van Berlo Bedrijfsvloeren BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Onderbouwvloeren/funderingenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘Van Berlo Bedrijfsvloeren weet haar enorme vakkennis op het gebied van betonvloeren en de hoge kwaliteit van haar producten uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer gericht kan aanbieden en hoog scoort op klanttevredenheid.’

Van Berlo Bedrijfsvloeren BV is een leidend producent en ontwerper van industriële betonvloeren. Met haar producten en diensten, behoort zij tot de meest competente leveranciers van Nederland en België. Daarnaast biedt de onderneming een hoge standaard aan ondersteuning en advies, gericht op een goede partnership met de klant. Van Berlo Bedrijfsvloeren BV is opgericht in 2003, maar vindt haar oorsprong al omstreeks 1979. Het bedrijf is gevestigd in Veghel, heeft ruim 100 medewerkers en is in tal van landen actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Van Berlo Bedrijfsvloeren BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Van Berlo, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verfijnen, ontwikkelen en optimaliseren om aan de eisen van haar klanten te voldoen. Met name de baanbrekende vloeren VB EXa – supervlak – en de multifunctionele, voegloze VB Hecta getuigen van haar grote innovatievermogen.’

Ontzorgt

De jury prijst vooral haar veelzijdigheid. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren duidelijk ontwikkeld:  naast vloerenproducent is men tegenwoordig ook ontwerper en ontwikkelaar van de gehele onderbouwconstructie, zoals systeemfunderingen en  funderingspalen. Zij begint als het ware in de bouwput en verzorgt indien gewenst ook de systeemfunderingspalen (MiniVibro-paal). ‘Van Berlo is niet langer de onderaannemer die een vloer legt, maar is ontwerper en producent ineen en ontzorgt op die manier aannemer en opdrachtgever’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

In 2003 heeft Van Berlo een eigen engineeringafdeling opgezet, waar hoogopgeleide mensen – van hbo- en academisch niveau – actief zijn. De onderneming levert maatwerkvloeren, in situ. Achter het kantoorpand te Veghel bevindt zich de productielocatie van de prefab funderingselementen. De toekomstverwachtingen zijn goed te noemen: in 2015 is 1,5 miljoen m2 vloer gelegd. In 2016 groeit dat naar verwachting tot 1,8 miljoen m2. Van Berlovloeren liggen onder de nieuwe ijsbaan in Thialf (zo vlak dat er weer records op worden gereden), in de hangars van het vliegveld van Malta en in de distributiecentra van bedrijven als Jumbo, Kuehne + Nagel, DHL, UPS en LIDL.

‘Van Berlo Bedrijfsvloeren is een prachtig, zeer hoogwaardig familiebedrijf dat een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Terecht de branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://vanberlo.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Van Berlo Bedrijfsvloeren winnaar 2016 in Onderbouwvloeren/funderingen '
Lees ook