Ingezonden persbericht


27 januari 2009

Persbericht

Van de Kamp houdt conferentie
'Wonder van het Kruis'

Wilkin van de Kamp geeft met Pasen van 9 tot en met 11 april opnieuw een conferentie over het boek 'Het wonder van het Kruis'. Tijdens deze dagen neemt Wilkin bezoekers mee naar de laatste achttien uur voor Jezus' dood. De conferentie wordt gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem en is gratis inclusief lunch, koffie en thee.

Het boek 'Het wonder van het Kruis' van Wilkin van de Kamp heeft in Nederland de harten van tienduizenden mensen geraakt en vele levens veranderd. Samen met het team van 'Geboren om vrij te zijn' wil Wilkin nogmaals deze conferentie 'Het Wonder van het Kruis' in Nederland houden. Door Woord, dans, film en aanbidding komen bezoekers Jezus heel nabij in Zijn worsteling met hun zonden, ziekte en dood. Samen gaan conferentiegangers ontdekken dat door het wonder van het kruis Gods helende liefde zal genezen en vrijmaken.

Wilkin van de Kamp: ''Ik ben dankbaar dat we na vier jaar opnieuw deze indrukwekkende conferentie in Nederland kunnen houden. Het gelijknamige boek heeft een enorme vlucht genomen, wie had dit kunnen denken? Ik zie er naar uit om juist weer met Pasen stil te staan bij de zeven wonderen van het kruis. Om samen te zien hoe God de regie van Golgotha volledig in handen had. Tijdens de laatste achttien uur vond geen enkele actie per ongeluk plaats. Het waren stuk voor stuk profetische handelingen, honderden jaren daarvoor voorspeld, door God gewild en ingegeven, uitgevoerd door zondige Romeinse soldaten. Met deze profetische handelingen wilde de grote Regisseur ons duidelijk maken wat het wonder van het kruis voor ons betekent. De afgelopen jaren hebben we gezien hoe God door deze boodschap van het wonder van het kruis mensen heeft vergeven, verlost, gereinigd, genezen en bevrijd! Als team verwachten wij dat God in deze unieke conferentie opnieuw op een bijzondere wijze in ons midden zal zijn om het wonder van het kruis - het wonder van Zijn liefde - tot ons te laten komen!''

Aanbidding
De aanbidding tijdens de conferentie wordt verzorgd door Glenn van der Mull en de COME TOGETHER BAND. Hun grote liefde voor God en de aanstekelijke (professionele) manier waarop zij musiceren en God aanbidden, helpt mensen om de tegenwoordigheid van God te ervaren. Tijdens de conferentie maakt Family7 tv-opnames. Tevens wordt er een speciale dvd rondom 'Het wonder van het kruis' samengesteld.

Meer informatie over de conferentie 'Wonder van het Kruis' kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kunnen mensen zich ook voor de conferentie opgeven.

Einde persbericht

Deel: ' Van de Kamp houdt conferentie 'Wonder van het Kruis' '


Lees ook