ADECCO

Van der Valk Vakanties met ALM naar Curaçao

Tiel, 23 juli 2001
Van der Valk Vakanties zal de wekelijkse vlucht naar Curaçao en Bonaire vanaf 1 september 2001 laten uitvoeren door de Arubaanse luchtvaartmaatschappij ALM. Op dit moment voert Air Holland de vluchten uit.

Voor Van der Valk Vakanties biedt de nieuwe overeenkomst meer voordelen. Zo wordt door ALM gevlogen met een Boeing 767, waardoor geen tussenstop nodig is.

Ook de betere aansluitingsmogelijkheden op het ALM-net in het Caribisch gebied geven voordelen. Wachttijden voor de aansluiting met de vlucht naar Bonaire worden zo tot een minimum beperkt.

Air Holland betreurt het dat de samenwerking wordt beëindigd maar respecteert de keus van Van der Valk om voor een aantrekkelijker vluchtschema te kiezen. Bovendien biedt de tot nu toe bescheiden vloot van Air Holland geen onbeperkte mogelijkheden en moet ook zij keuzes maken om aan de vraag van haar bestaande en nieuwe klanten te kunnen voldoen.

Van der Valk Vakanties verkoopt pakketreizen naar de eigen accommodaties op Curaçao en Bonaire en ook losse tickets. In het hoogseizoen maakt Van der Valk Vakanties reeds gebruik van ALM met een extra vlucht en de inkoop van losse stoelen op andere ALM-vluchten.

15

Zoekwoorden:

Deel: ' Van der Valk Vakanties met ALM naar Curaçao '
Lees ook