Van Dijk 3DE verrast tijdens de kunststoffenbeurs 2009


Innovatie f een tevreden klant

VELDHOVEN, 20090921 -- Op woensdag 23 en donderdag 24 september organiseert Mikrocentrum uit Eindhoven opnieuw de Kunststoffenbeurs in Veldhoven. Het thema van dit jaar is: `presteren door innoveren'. Van Dijk 3D Engineering BV is al voor de achtste keer van de partij. Zij kiest dit jaar voor een verrassende aanpak, waarbij persoonlijk contact centraal staat.

Innoveren is het invoeren van nieuwe ideen, goederen, diensten en processen. Het kan plaatsvinden binnen organisaties maar ook in bredere verbanden. Het proces van innovatie draait om dingen op een nieuwe (en zo mogelijk ook betere) manier aan te pakken. Voor velen is innovatie het doel. Voor Van Dijk 3DE uit Putten is het slechts een middel om haar doel te bereiken; namelijk een tevreden klant.

Tijdens de beurs in Veldhoven presenteert het ontwerpbureau van de Veluwe haar expertise. "Wij kunnen weer allerlei producten laten zien, waaraan wij hebben meegewerkt, maar uiteindelijk staan wij er om nieuwe contacten te leggen met genteresseerde bezoekers." Aldus directeur Ron van Dijk.

Goed genformeerde consumenten krijgen steeds meer invloed en vormen niet langer een passieve doelgroep. Van Dijk ziet een verschuiving van technische innovatie naar de `innovatie' van ervaringsomgevingen. Hierin moeten consumenten en bedrijven steeds meer gaan samenwerken. Persoonlijke ervaringen van individuele klanten zijn zeer waardevol bij de realisatie van nieuwe projecten.

"Wij nodigen bezoekers uit om op stand 13 hun verhaal te vertellen. Speciaal hiervoor hebben wij een comfortabele stoel laten ontwikkelen. Deze stoel past perfect bij ons beursthema `Inside Ideas'. Onze creativiteit en expertise hebben inmiddels tot verschillende praktische producten geleid. Voordat wij aan de slag gaan, moet een klant 100% vertrouwen in ons hebben. Wij willen op onze beurt graag weten wat er van ons wordt verwacht", stelt de gedreven directeur.

De rollen van bedrijven en consumenten komen steeds dichter bij elkaar te liggen. Alleen vertouwen in elkaar leidt tot maximaal rendement. Innovatie vormt hierbij slechts een hulpmiddel. Van Dijk 3DE verzorgt productdesign en engineering van A tot Z.

Spirion


Deel: ' Van Dijk 3DE verrast tijdens de kunststoffenbeurs 2009 '
Lees ook