Van Heck winnaar 2016 in Waterbeheersing


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:00 uur

ROTTERDAM, 20160426 -- Van Heck BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Waterbeheersingsbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘Van Heck weet zijn uitgebreide knowhow op het gebied van pompen en waterverplaatsing uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Wellicht in zijn markt de nummer 1 in de wereld!’

Met name bij tijdelijke omleidingen, noodoplossingen en calamiteiten wordt de Van Heck-organisatie veelvuldig ingeschakeld. Met een zeer groot assortiment pompen, elk met hun specifieke eigenschappen en toepassingen, is de onderneming actief in de branches van bagger, offshore, grond-, weg- en waterbouw, berging, overheid & waterschappen en industrie. Van Heck BV is opgericht in 1974, maar vindt zijn oorsprong al in 1964. Het bedrijf is gevestigd in Noordwolde en heeft circa 25 medewerkers. Het is internationaal actief en heeft ook een vestiging in Singapore.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Van Heck BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Van Heck, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van de klant. Een mooi voorbeeld is de SeaTrophy, een door Van Heck bedachte en gepatenteerde submersible oliepomp voor een milieuvriendelijke en makkelijke recovery van stookolie in zeeschepen. Een unieke vinding die wereldwijd kan worden ingezet bij calamiteiten en het risico op milieuschade in feite tot nihil terugbrengt.’

Altijd de beste oplossingen
Van Heck is wereldmarktleider daar waar water tot meer dan 100.000 kubieke meter per uur verpompt moet worden, bij calamiteiten of gepland bij onderhoudswerkzaamheden aan bijvoorbeeld gemalen. Of bij situaties waarvoor water nodig is, zoals in de offshore-sector in diverse toepassingsgebieden. ‘De benodigde installaties kunnen overal ter wereld worden ingezet. Soms – bij calamiteiten – zeer snel. In geval van offshore-operaties en baggeroperaties kunnen voorbereidingen van enkele jaren plaatsvinden. Meedenken en mee-engineeren staat hier voorop. Altijd de beste oplossingen aanreiken’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Van Heck ziet zichzelf als leverancier van oplossingen. De meest aansprekende en uitdagende projecten worden door haar uitgevoerd. Als specialist kan de onderneming in één adem worden genoemd met andere topbedrijven in maritiem Nederland, zoals Smit en Mammoet.

‘Een topbedrijf dat opereert in een nichemarkt die de wereld omspant’, aldus de Nominatiecommissie. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een waardige awardkandidaat. Als wereldleider de terechte branchewinnaar!

Meer informatie: www.vanheckgroup.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mw. J. Venema

Telefoon: 0561-431739 – E-mail: j.venema@vanheckgroup.com


Deel: ' Van Heck winnaar 2016 in Waterbeheersing '
Lees ook