Van Munster Media neemt ELF Voetbal en Sports Media Corp over

Van Munster Media neemt ELF Voetbal en Sports Media Corp over

Groei verwacht in de komende jaren

Nijmegen, 2 november 2016 -- De Van Munster Media Groep, uitgever van magazines, diverse websites en overige mediaproducten, heeft eind oktober Sports Media Corporation (SMC) overgenomen. SMC is eigenaar van onder meer ELF Voetbal, PANNA! en ook Handwerken zonder Grenzen. ELF Voetbal Magazine gaat eind dit jaar haar 36e jaargang in.

Van Munster Media is gespecialiseerd in het multimediaal uitgeven en ontwikkelen van vak- en consumentenmagazines, webdevelopment en online automatisering. Verkopend algemeen directeur van Sports Media Corporation Floris de Bruijn, draagt alle uitgevers- en directietaken over aan Michael van Munster, eigenaar en directeur van de Van Munster Media Groep. Jan-Hermen de Bruijn, al sinds medio 1996 hoofdredacteur van ELF Voetbal, blijft in die functie nog minimaal vijf jaar aan het magazine verbonden.

Floris de Bruijn, verkopend algemeen directeur: "Door consolidatie van de beide uitgeverijen wordt een solide, sterke en vooral multimediale uitgeverij gecreëerd, waarin de merken van Sports Media Corporation een mooie toekomst tegemoet gaan."

Michael van Munster, eigenaar Van Munster Media Groep: "Met de aankoop van de titels van Sports Media Corporation wordt een prachtig nieuw segment aan ons portfolio toegevoegd. Voetbal is de grootste entertainmentindustrie van dit land. Wij denken ELF Voetbal, Panna! en Handwerken zonder Grenzen de komende jaren te kunnen laten doorgroeien tot ware multimedia merken."

SPORTS MEDIA CORPORATION

Uitgeverij Sports Media Corporation bereikt met haar tijdschriften, websites, mobiele sites, digitale magazines en nieuwsbrieven meer dan anderhalf miljoen Nederlanders. Het portfolio van Sports Media Corporation bestaat onder andere uit ELF Voetbal Magazine, ELFvoetbal.nl, VoetbalCentraal.nl, Panna! en Handwerken zonder Grenzen. Daarnaast is Sports Media Corporation partner van Reuters, Press Association en Perform en is tevens Opta Sports Data Benelux onderdeel van de organisatie.

Sports Media Corporation is een innovatieve uitgeverij die met expertise, creativiteit en unieke, exclusieve en aansprekende content adverteerders het juiste platform biedt om hun doelgroep te bereiken.

Deel: ' Van Munster Media neemt ELF Voetbal en Sports Media Corp over '
Lees ook