Van Oossanen winnaar 2016 in Yacht Design & Engineeringbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 14:00 uur

Wageningen, 20160126 -- Van Oossanen is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Yacht Design & Engineeringbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘Van Oossanen weet haar enorme knowhow op het gebied van scheepsarchitectuur uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Van Oossanen is gespecialiseerd in het ontwerpen van zeil- en motorjachten, commerciële schepen en geavanceerde maritieme voertuigen, met als expertisegebied hydrodynamica en prestaties van schepen. Als wereldleider in technisch ontwerp van schepen staat zij bekend om haar gepatenteerde brandstofbesparende Hull Vane®. Van Oossanen is lid van de Nederlandse Bond van Jacht Architecten, de NBJA. De onderneming is opgericht in 2011, maar bestaat al sinds 1992. Zij is gevestigd in Wageningen en heeft circa 15 medewerkers in dienst.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Van Oossanen een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Van Oossanen, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van haar klanten. De vele ontwerpinnovaties van Van Oossanen omvatten behalve de Hull Vane®, waarvoor inmiddels een eigen bedrijf is opgericht, onder andere de Fast Displacement Hull Form, de doorontwikkeling van  Computational Fluid Dynamics en de Triplane Rudder.’

Excellent in prestaties en klantgerichtheid

‘Van Oossanen is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een sterke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist in het ontwerpen van allerlei typen schepen. Een kerngezond bedrijf van wereldklasse, mondiaal bekend bij haar doelgroepen. Vooroplopend en trendsettend, met onwankelbaar geloof in eigen visie, missie en strategie. In- en extern excellent opererend. Gedrevenheid, passie, innovatie, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Van Oossanen een absolute topper in haar wereld. Een visitekaartje voor Nederlands vakmanschap en kwaliteit!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.oossanen.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.


Deel: ' Van Oossanen winnaar 2016 in Yacht Design & Engineeringbranche '
Lees ook