Vanaf nu live online: The House of Yoga


Home is where your mat is

AMsterdam, 20150102 -- Vanaf vandaag is The House of Yoga, het nieuwe online platform voor yoga en meditatie, live online. Vanaf nu volg je wereldwijd lessen waar en wanneer je maar wilt, met behulp van je mobiel, tablet, computer of je (Smart) TV. The House Of Yoga brengt yoga en mediteren in haar meest authentieke vorm dicht bij je. Of je nou van lange yoga sessies houdt, of liever een korte meditatie doet: jij kiest de vorm, het moment en vooral ook de plek.

The House Of Yoga is een online platform voor authentieke yoga en meditatie. Het brengt de voordelen van het moderne digitale tijdperk samen met de diepte en wijsheid van de traditionele yoga-leer. Het platform biedt wekelijks nieuwe hoge kwaliteit video’s uiteenlopend van yoga, meditatie- en ademtechnieken (pranayama) tot workshops over voeding of stress. Al het videomateriaal is door The House of Yoga gemaakt waarbij veel aandacht is voor o.a. decor, geluid en licht, en bijdragen aan een prettige en rustige sfeer. Het lesmateriaal is gemaakt in samenwerking met de beste en meest inspirerende yoga-leraren en experts van over de hele wereld, zoals: Kristin Vikjord (Noorwegen), Kevin Sahaj (Australië), Kino MacGregor (USA) enKatiza Satya (Chili). Zowel bedoeld voor beginners als voor gevorderden, onderverdeeld in verschillende yoga-stijlen, waaronder Yin, Astanga, Hatha en Vinyasa.


Naast het lesmateriaal, vind je bij The House Of Yoga een verzameling aan verhalen, films, interviews en essays, gemaakt en samengesteld door een groeiend collectief van yogi's, spirituele denkers, reizigers, schrijvers, creatieven en vrije geesten: een groep van yoga-liefhebbers die gedreven zijn om authentieke verhalen te vertellen waarin de essentie van de yoga lifestyle naar voren komt. Het materiaal is prachtig vormgegeven en bedoeld ter inspiratie bij de eigen zoektocht naar persoonlijk geluk.

OVER THE HOUSE OF YOGA

The House of Yoga is een Nederlands initiatief van de oprichters van Delight Yoga. Door het gebruik van verschillende online kanalen is The House Of Yoga toegankelijk voor miljoenen mensen over de hele wereld. The House Of Yoga is vanaf afgelopen 1 januari 2015 wereldwijd online toegankelijk met interactieve applicaties op de platforms van UPC Horizon, Samsung Smart TV en Apple (iPad). Om toegang tot het complete aanbod lesvideo’s te krijgen hoef je je maar eenmalig te registeren voor een abonnement van 7,- euro per maand. De eerste maand is gratis.Klik hier voor beeldmateriaal.

www.thehouseofyoga.comDeel: ' Vanaf nu live online The House of Yoga '


Lees ook