Ingezonden persbericht

Persbericht

23 juli 2001

Vanco kleedt netwerken Laura Ashley aan
1,75 miljoen gulden om Wide Area Network te vervangen en op te waarderen

Laura Ashley, de internationaal bekende aanbieder van kleding en woningdecoraties, heeft Vanco gekozen voor het beheer van haar Wide Area Network (WAN).

Virtual Network Operator Vanco werd verkozen boven BT, MCI Worldcom en Cable & Wireless. De mogelijkheden die Vanco biedt om te kunnen switchen tussen carriers en het inzicht dat zij biedt in de verschillen in prijzen op de wereldmarkt, is uniek in de markt. Het looptijd van het contract ter waarde van 1,75 miljoen gulden is drie jaar.
Het netwerk zal de belangrijkste kantoren van Laura Ashley in Europa verbinden met een belangrijke site in Hong Kong. Vanco garandeert hierbij dat het bedrijf waar voor haar geld krijgt, door constant infrastructuur-aanbieders te vergelijken om op deze manier de meest voordelige oplossing te garanderen.
"Het unieke van Vanco is dat zij niet een bepaalde infrastructuur aan de man wil brengen," zei Ian Mills, group services manager bij Laura Ashley. "In plaats daarvan maakte Vanco ons duidelijk welke opties we hadden en wat de voor- en nadelen van die verschillende opties waren. Vanco was de enige aanbieder die de tijd nam om onze situatie uitgebreid te analyseren. Op basis daarvan werd ons een op maat gesneden oplossing geboden."

"Wederom heeft Vanco bewezen een beter aanbod te kunnen doen dan de grote telecomcarriers," zei Marcel Vrieling, Managing Director van Vanco. "Dit geeft aan dat, zeker in het huidige economische klimaat, bedrijven een hoogwaardige service eisen en daarnaast de garantie willen dat zij waar voor hun geld krijgen."
(267 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Vanco
Vanco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van internationale netwerkoplossingen die additionele diensten toevoegt aan grote nationale en internationale communicatienetwerken. Sinds de oprichting in 1988 is Vanco betrokken geweest bij het bouwen van de belangrijkste en meest betrouwbare communicatie-infrastructuren ter wereld.

Door haar onafhankelijke positie is Vanco in staat continu in te spelen op veranderingen in de snel ontwikkelende telecommarkt. Hierdoor kan het bedrijf klanten flexibiliteit en dus voordelen bieden op het gebied van netwerkinfrastructuur, technologie en prijs. Vanco geeft niet alleen advies maar ontwerpt, installeert en beheert eveneens de 'Wide Area Networks' (WAN's) voor haar klanten.

Vanco's unieke service-oplossingen voor netwerken zijn meermaals bekroond. Zo werd zij bij de Networking Industry Awards gekozen tot Network Outsourcer of the Year 2000.

Voor meer informatie kunt u een bezoekje brengen aan de website van Vanco: http://www.vancogroup.net

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met:
Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 0031 (0)43-356 69 56 Fax: 0031 (0)43-356 69 55
E-mail: yvonnev/vivianeb@lewispr.com Web site: http://www.lewispr.com

Yvonne van Bokhoven
General Manager
LEWIS Communications BV
Marketing and Media Relations for Technology Companies
Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht Nederland
Tel: +31 (0) 43-3566956 Fax: +31 (0) 43-3566955
Web: http://www.lewispr.com

Deel: ' Vanco kleedt netwerken Laura Ashley aan '
Lees ook