Ingezonden persbericht

Persbericht

18 juni 2002

Vanco stelt voormalige KPN manager aan als Business Development Director

~ telecom specialist zal verkoop virtual network operator extra impuls geven ~

Vanco, de wereldwijde virtual network operator (VNO), heeft Sjaak Lemmers aangesteld als haar nieuwe Business Development Director. In zijn nieuwe functie is Lemmers verantwoordelijk voor 'new business sales' aan zakelijke klanten.

Voor hij bij Vanco in dienst trad, was Lemmers werkzaam als Key Account Manager bij KPN Telecom. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor de verkoop aan de Internet Service Providers HCCNet en Mxposure. Daarvoor vervulde Lemmers al verschillende management en sales functies bij Impact Nederland BV, SHL Systemshouse Nederland BV en Fokker Aircraft BV.

"We hebben onlangs enkele grote klanten opgetekend - het bewijs dat we nu echt meespelen in de mondiale eredivisie," zei Marcel Vrieling, Managing Director van Vanco. "Steeds meer bedrijven zien de voordelen in van het werken met een infrastructuur-onafhankelijke aanbieder, die haar technologische expertise gebruikt om te zorgen dat haar klanten de voordelen genieten van de meest geschikte netwerkoplossing. Sjaak heeft zeer veel ervaring in deze industrie en dat hebben we nodig om de snel stijgende lijn in onze verkoop door te zetten."

"Vanco mag al een enorm aantal indrukwekkende namen tot haar klantenkring rekenen en ik zie er erg naar uit nog meer wereldwijde bedrijven aan die lijst toe te voegen," zei Sjaak Lemmers. "Dit is een fantastisch bedrijf met een schat aan ervaring in de netwerk business. Wat me het meeste aanspreekt in deze organisatie is de 'alles is mogelijk' houding; dit zorgt voor een creatieve, innovatieve en opwindende werkomgeving."

Lemmers is afgestudeerd aan de Hogere Technische School in Amsterdam, waar hij Electrical Engineering studeerde. Later rondde hij nog de post-HBO opleiding 'computernetwerken' af.

(284 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Voor de volledigheid sturen wij u hierbij ook een foto van Sjaak Lemmers toe.

Over Vanco
Vanco plc (FTSE: VAN) is een wereldwijde 'virtual network operator'. Haar belangrijkste service is 'Packaged Network Solutions'; een combinatie van datanetwerkbeheer, e-security en consultancy diensten. Vanco beheert momenteel netwerken voor klanten in 40 landen wereldwijd. Zij mag toonaangevende bedrijven zoals Grontmij, D-reizen, Ford Motor Company, Kenwood, Yakult, Christian Salvesen, FT Interactive Data, Jefferson Smurfit, Tenovis en Laura Ashley tot haar klantenkring rekenen.

In een complexe, dynamische en gedereguleerde telecommunicatiemarkt, biedt Vanco haar klanten op een duidelijke en objectieve manier advies. Doordat Vanco onafhankelijk is van carriers, kan zij inspelen op de toename in keuze, afname in kosten en verbeterde technologieën om zo voordelige, op maat gemaakte en value-added oplossingen te bieden.

Vanco is meerdere keren bekroond voor haar financiële succes en haar toonaangevende klantenservice. Zo werd Vanco s klantenservice onlangs in een onafhankelijk marktonderzoek gekozen tot de beste in de netwerkindustrie (Rhetorik 2002). Vanco was de enige onderneming die in het vierde kwartaal van 2001 een notering kreeg aan de 'main market' van de London Stock Exchange.

Voor meer informatie kunt u een bezoekje brengen aan de website van Vanco: http://www.vanco.nl

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven of Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 0031 (0)43-356 69 56Fax: 0031 (0)43-356 69 55 E-mail:yvonnev/vivianeb@lewispr.com
Web site:http://www.lewispr.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht

tel: +31 (0) 43 356 69 56
fax: +31 (0) 43 356 69 55
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

Deel: ' Vanco stelt voormalige KPN manager aan als Business Development Dire.. '
Lees ook