Mojo Concerts

Krijg jij kippenvel bij het horen van 'A Thousands Miles' and 'Ordinary Day'? En ben jij ook benieuwd hoe deze nummers live klinken? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vanessa Carlton komt op maandag 10 februari 2003 voor een eenmalig optreden naar Vredenburg in Utrecht.

Vanaf het moment dat 'A Thousands Miles' in de winkels lag, is de carrire van de klassiek geschoolde zangeres en pianiste als een komeet omhoog geschoten. Met de geraffineerde combinatie van klassieke muziek, een beetje rock en haar soulvolle popstem raakte Nederland (en de rest van de wereld) meteen in de ban van de Amerikaanse. En dat blijkt ook uit de verkoopcijfers van haar debuutalbum 'Be Not Nobody'. Wereldwijd heeft dit album tot nu toe al meer dan 1,7 miljoen exemplaren verkocht (waarvan meer dan 22.000 stuks in ons land), wat uitzonderlijk hoog is voor een debuutalbum.

Radio 538 presents:
Vanessa Carlton + support act
Maandag 10 februari 2003
Vredenburg - Utrecht
Aanvang: 20.15 uur
Entree: 23 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 11.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45ct.p.m), http://www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Bestel direct via:

Zoekwoorden:

Deel: ' Vanessa Carlton naar Vredenburg '
Lees ook