Ingezonden persbericht


KikkE! bij de Edison-uitreiking
Okee, natuurlijk Blof nummero uno! En terecht. Wie nummer 2 en 3 zijn weet alleen Edison. Maar VanKatoen staat op nummer 4! De genomineerde waren niet op de buis omdat dat de vaart uit het TV program zou halen (jaha, het ging echt om de muziek in Nederland!). Das jammer, anders waren ze allemaal nog een beetje in beeld geweest. Relax was wel een toffe winnaar van de andere categorie waarvoor we genomineerd waren: 'Beste Nieuwe Act Nationaal 2002'

THNXS!
Vul zelf maar in waar iedereen staat, dit waren de genomineerde voor 'Edison Beste Album 2002': Blof, Anouk, Acda en de Munnik, VanKatoen, Spinvis, DeDijk, Zuco 103, Brainpower, Marco en Krezip. Wij staan gewoon op NO.4!!! Geselecteerd bij de beste 10 door de 'VakJury', op nummer 4 gestemd door de fans! Zonder airplay op radios, gewoon op basis van onze supporters! THNXS!

Zondag: 2 Meter Sessie!
Zondag 9 maart, 19.00 uur op Veronica is de uitzending van Jan-Douwe-Kroeskes-2 MeterSessies! Weer een hoogtepunt! Maandagavond a.s. bij Kink-FM extra aandacht voor ons!

Wij blijven KikkE!

Ps1. Onze nieuwe single wordt op onze site verkocht, https://www.vankatoen.nl maar ook bij elke MusicStore in Nederland: OOK VOOR 2,30 EURO! We staan op 47 in de MegaTop 50!

Ps2. Je kunt onze klip 'Doe het dan zelf!' aanvragen bij TheBox: clipkode 393

Zoekwoorden:

Deel: ' VanKatoen No 4! in Edison AlbumTop10, in 2 Meter Sessie Veronica '
Lees ook