++++Persbericht+++Persbericht+++Persbericht+++

Weer zien als een adelaar

Wie wil er niet natuurlijk zien? Als een adelaar; goed, breed, diep en altijd scherp?
Bij het ouder worden ontstaan problemen bij het zien op korte afstand. Het lezen, handwerken en andere activiteiten op leesafstand worden lastiger. Als er al een bril voor de verte wordt gedragen is er goed beschouwd maar één oplossing voor het kijkprobleem: Varilux, het meest gedragen multifocale brillenglas in de wereld.

Varilux brillenglazen corrigeren de ogen op de meest natuurlijke manier. Op elke kijkafstand worden de ogen optimaal ondersteund met de noodzakelijke correctie. Zonder dat enige overgang hindert, ziet men weer volstrekt natuurlijk en goed op elke afstand, van dichtbij tot veraf, door één en dezelfde bril.

Varilux brillenglazen zijn er in diverse typen zodat het onovertroffen zichtcomfort ook op individuele behoeften van de drager is af te stemmen.

Varilux brillenglazen zijn uniek. Daarom zijn de Varilux glazen voorzien van een exclusieve merkgravering en geeft De Varilux Specialist de unieke Varilux-Tevredenheidsgarantie. Deze garantie houdt in dat , mocht men onverhoopt binnen 30 dagen na ontvangst van de bril, bij dagelijks gebruik, niet aan de nieuwe glazen kunnen wennen, dan vervangt De Varilux Specialist in samenwerking met Essilor, de glazen gratis voor een paar andere glazen die de meest geschikte kijkoplossing bieden. Vraag naar de voorwaarden hiervoor bij de Varilux specialist in de winkel. Bovendien krijgt men bij de Varilux specialist bij de Varilux glazen een bewijs van echtheid. Dat is de zekerheid dat men glazen heeft van Essilor; de uitvinder van Varilux.

Deel: ' Varilux meest gedragen multifocale brillenglas '
Lees ook