Varkenshandel Dijk BV winnaar 2015 in veevervoersbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151116 -- Varkenshandel Dijk BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de veevervoersbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Varkenshandel Dijk BV wordt algemeen als een van de leidende bedrijven op dit gebied gezien. Zij weet haar grote vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij een zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Varkenshandel Dijk BV is begin jaren tachtig ontstaan. Opgericht vanuit de eigen varkenshouderij door Dijk senior, is de onderneming uitgegroeid tot een topspeler in haar markt. Inmiddels heeft zij een goede reputatie opgebouwd: als partner voor vermeerderaars en varkenshouders en als leverancier voor de nationale en internationale markt. Zij beschikt over een vloot van circa 20 moderne transportwagens, die aan alle denkbare eisen op het gebied van dierenwelzijn voldoen en gecertificeerd zijn. Het werkgebied is heel Nederland, daarnaast exporteert zij biggen door heel Europa en vleesvarkens voornamelijk richting Duitse markt. Varkenshandel Dijk BV is gevestigd in Brucht (Overijsel) en telt circa 45 medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Varkenshandel Dijk BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Varkenshandel Dijk, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Hollands ondernemerschap
De jury prijst vooral haar reputatie van betrouwbaarheid, een eigenschap die door leveranciers en afnemers wordt herkend en gewaardeerd. De firma biedt zekerheid aan haar zakenpartners. Onder andere door de steevaste snelle betaling. Kortom, zowel met afnemer als leverancier wordt uitstekend contact onderhouden. ‘Het succesverhaal van Varkenshandel Dijk is terug te voeren op nuchter Hollands ondernemerschap. De operationele infrastructuur is state-of-the-art. Alles wat in deze branche op een onderneming afkomt, is hier op een geavanceerde manier geautomatiseerd: planning, route, volgsystemen, administratie, enzovoort. Neem daarbij de hypermoderne en strakke huisvesting – nieuwbouw uit 2014 – en je proeft de adem van professioneel ondernemerschap’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Het succes vloeit ook voort uit de bedrijfsomvang, die genoeg massa biedt voor zekerheid, en de integriteit die erkend wordt als Dijk doet wat ze zegt. ‘Varkenshandel Dijk is een voortreffelijke representant van deze sector, gekenmerkt door hoogwaardige processen en een degelijke dienstverlening. Een topspeler, die wekelijks voor honderden varkenshouders de dieren verhandelt, met eersteklas management en een focus op blijvend succes’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.varkenshandeldijk.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Varkenshandel Dijk BV winnaar 2015 in veevervoersbranche '
Lees ook