VastgoedVitaal laat gebieden, gebouwen en organisaties (her)leven


Bunnik, 20130521 -- Mensen worden in hun functioneren onmiskenbaar beïnvloed door de omgeving. Daarom hebben draaijer+partners academy en Takta OPM (Open Property Management) samen VastgoedVitaal opgezet. Met inspirerende trainingen en opleidingen wil VastgoedVitaal bijdragen aan het creëren van omgevingen waar mensen zich thuis voelen. Vanaf juni 2013 is VastgoedVitaal operationeel in het hele land.

VastgoedVitaal is een samenwerkingsverband van en voor professionals in de wereld van bouw en vastgoed met een duidelijk doel: organisaties, woon- en werkomgevingen samen (nieuw) leven inblazen. Dat doet VastgoedVitaal via trainingen en opleidingen en het ontwikkelen van tools. Zo wil VastgoedVitaal helpen om omgevingen te scheppen waarin mensen zich thuis voelen; waarin hun talenten en ambities de ruimte krijgen. Het cursusaanbod is ontwikkeld met experts die met beide benen in de praktijk staan. Dat resulteert in trainingen en opleidingen waarmee deelnemers onmiddellijk aan de slag kunnen. Op donderdag 20 juni 2013 start de eerste bijeenkomst waarin specialisten van Ernst & Young hun visie op leegstand geven.

Onafhankelijk kwaliteitslabel
VastgoedVitaal is een onafhankelijk label dat staat voor kwaliteit. VastgoedVitaal werkt met sprekers en docenten van formaat: mensen van vooraanstaande organisaties zoals de TU Delft, Ernst & Young, INNAX en draaijer+partners.

Confectie én maatwerk
VastgoedVitaal biedt een groeiend aanbod aan vaste opleidingen, cursussen en trainingen. Daarnaast ontwikkelt VastgoedVitaal ook specifiek maatwerk voor organisaties. Enkele voorbeelden van het huidige aanbod:
  • Praktijkcollege BIM (Building Information Modelling). Als aanvulling zijn er specifieke verdiepingsmodules over BIM & Ontwerp en Realisatie, BIM & Exploitatie en BIM & Juridische Aspecten.
  • Diverse cursussen over leegstand. De focus varieert: juridische en fiscale aspecten, terugdringing van energielasten, en wet- en regelgeving rond leegstand.
  • Lean Six Sigma-workshop ‘Verminderen van faalkosten in de bouw’. Na deze introductie in Lean Six Sigma is een intensief vervolgtraject mogelijk: Lean Red Belt, Level 1. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor de vastgoed- en de huisvestingssector.
Meer informatie over VastgoedVitaal is te vinden op www.vastgoedvitaal.nl.


Deel: ' VastgoedVitaal laat gebieden, gebouwen en organisaties (her)leven '
Lees ook