Content-Disposition: inline

PERSBERICHT

VastNed Offices/Industrial verwerft ANIEM portefeuille en DistriBoulevard

VastNed Offices/Industrial N.V. heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van ANIEM Beheer B.V. aangaande de verkoop van alle aandelen van deze onroerend goed beleggingsmaatschappij. ANIEM Beheer omvat een portefeuille van 7 bedrijfsruimten, een kantoorgebouw, een winkelcomplex met appartementen en een minderheidsbelang in een grootschalige winkelvoorziening. De objecten bevinden zich in (middel-)grote steden in Nederland en zijn volledig verhuurd aan gegoede huurders.

Verder deelt VastNed Offices/Industrial mede het project DistriBoulevard 25 te Moerdijk te hebben verworven. Het betreft hier een kantoorgebouw van 1800 m² alsmede een distributiehal van circa 22.000 m². Het geheel is volledig verhuurd aan Intertrading Agencies Boersema B.V. (United Overseas Group plc.).

De bruto huurinkomsten van deze acquisities bedragen euro 2,475 miljoen. VastNed Officies/Industrial verwerft dit onroerend goed voor euro 27,6 miljoen. Het directe bruto aanvangsrendement van deze investering bedraagt 8,96%.

VastNed Offices/Industrial N.V. is een beleggingsfonds, genoteerd aan de Amsterdam Exchanges, gespecialiseerd in beleggingen in kantoren en bedrijfsruimten. Het belegd vermogen van VastNed Offices/Industrial komt met deze acquisities op euro 810 miljoen.

Rotterdam, 16 juli 1999
VastNed Offices/Industrial N.V.

Voor nadere informatie:
H.W. Boissevain
Tel: 010 242 43 38
Mob.tel: 06 53 36 27 20

Deel: ' VastNed Offices/Industrial verwerft ANIEM portefeuille '
Lees ook