Tom Coronel

28 Maart 2003: Veel kilometers voor Mugen Dome op Aida

Tijdens de tweede testdag op Aida hebben Tom Coronel en Daisuke Ito veel kilometers kunnen maken. In totaal legde het Nederlands - Japanse duo 73 ronden af op het TI circuit.

Testtijden dag 2 JGTC Aida

1 Takeuchi / Tachikawa Toyota Supra 1m25.546s
2 Wakisaka / Iida Toyota Supra 1m26.318s
3 Motoyama / Krumm Nissan Skyline 1m26.430s
4 Coronel / Ito Honda NSX 1m26.579s
5 Michigami / Philippe Honda NSX 1m26.726s
6 Schwager / Orido Toyota Supra 1m26.827s

---

28 Maart 2003: Coronel beantwoord lokroep

Spits! journalist Antal Crielaard reisde enkele weken geleden met Tom Coronel mee naar Japan om een indruk te krijgen van het Japans GT kampioenschap. Vandaag is er in de Spits! een uitgebreide impressie te lezen over de terugkeer van Tom naar Japan. Hieronder volgt een korte inleiding van het artikel.

Elk jaar werd de lokroep vanuit Japan luider. Tom Coronel vierde op het Aziatische eiland de grootste successen uit zijn raceloopbaan. Zowel de Formule 3-titel als het Formule Nippon-kampioenschap prijkt op zijn erelijst. Dat vergeten Japanners niet en dus hing er de afgelopen vier jaar vlak voor elke seizoensstart een teambaas aan de telefoon met de vraag of hij opnieuw in het land van de Rijzende Zon wilde racen. Het antwoord was tot op heden altijd negatief. Dit jaar racet de Huizer coureur opnieuw in Japan, waar hij vanaf dit weekeinde in een Honda NSX deelneemt aan het fameuze GT-kampioenschap. Het verhaal over zijn terugkeer. ,,Dit voelt als thuiskomen."

Haal een gratis exemplaar van Spits! bij de bekende afhaalpunten of kijk op de website van Spits! voor het volledige artikel.
---

Zoekwoorden:

Deel: ' Veel kilometers voor Mugen Dome op Aida '
Lees ook