Vegan, natuurlijke schmink voor de gevoelige huid nu te koop in NL


Maarssen, 20140625 -- Schminken op een markt, kinderfeestje of school is niet voor iedereen even leuk. Wanneer je een gevoelige huid hebt is het mogelijk dat je wel eens last hebt van make-up of schmink. Daarom gebruikt en verkoopt IngeSchminkt het merk Vegan Faces, een natuurlijke, vegan schmink.

De Vegan Faces schmink is een dierproduct-vrij make-up product op basis van onder andere organic jojoba-olie en mineralen. Hierdoor wordt het mogelijk om op een zeer zachte manier toch geschminkt te kunnen worden. Net als andere soorten vetschmink droogt de schmink niet op, maar wordt door middel van een mineraal fixeerpoeder vast gezet en blijft zacht aanvoelen. De Vegan Faces schminkproducten bevatten verder ook geen parfum, chemische conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Alle benodigdheden om natuurlijk te schminken

Naast schminkproducten zijn er ook professionele synthetische penselen verkrijgbaar en zal het assortiment ook uitgebreid worden met andere producten zoals glitter en andere accessoires. Alles om bewust en natuurlijk te schminken in één shop, dat is het ideaal van IngeSchminkt. De Vegan Faces producten zijn te koop via shop.ingeschminkt.nl

IngeSchminkt schminkservice

IngeSchminkt is naast een webwinkel, ook in te huren voor opdrachten. De producten van Vegan Faces zijn heel fijn om te gebruiken bij belly paints en (kinder)feestjes. Ook is IngeSchminkt regelmatig te vinden op groene fairs, markten of festivals. Benieuwd naar de Vegan Faces schmink? Kom dan binnenkort eens langs of kijk op www.IngeSchminkt.nl en de Facebook pagina voor meer informatie en inspiratie.


Deel: ' Vegan, natuurlijke schmink voor de gevoelige huid nu te koop in NL '
Lees ook