Veiling bij BVA-Auctions voor Stichting Heartbeat


TIEL, 20111116 -- In het weekend van 25 – 28 november organiseert Stichting Heartbeat een internetveiling via BVA-Auctions. Inmiddels staan de veilingstukken al enkele weken online op de website www.bva-auctions.com. BVA Auctions is een online veilinghuis, dat volledig belangeloos haar medewerking heeft toegezegd aan deze veiling van door sponsoren van Stichting Heartbeat beschikbaar gestelde veilingstukken. Daardoor is 100% van het uiteindelijk hoogste bod bestemd voor Stichting Heartbeat. In tegenstelling tot gebruikelijk bij een veiling wordt er geen opgeld in rekening gebracht.

Een van de veilingstukken waarop geboden kan worden is het laten maken van een bronzen borstbeeld naar model door PhotoSculptura (www.photosculptura.nl). Het borstbeeld wordt op ware grootte en met een hoge nauwkeurigheid gemaakt. Het beeld komt op een granieten sokkel met een inscriptieplaat. De realisatie van het borstbeeld zal in totaal 12 weken in beslag nemen.

Naast het bronzen beeld heeft Optiek van Es een Limited Edition Edwin Land zonnebril van Polaroid Eyewear beschikbaar gesteld. Met deze zonnebril viert Polaroid het pionierschap van polariserende technologieën en introduceert ze de nieuwe geavanceerde UltraSightTM polarized lens tezamen met de speciale design ontwikkelingen. Naast de zonnebril worden er bijzondere flessen Port geveild, die beschikbaar gesteld zijn door Portshop.eu. Ook Kiwanis Wijnen Tiel (www.kiwaniswijnentiel.nl) heeft een doos wijn beschikbaar gesteld. Daf Trucks NV heeft trapauto’s beschikbaar gesteld en TinyCars.nl heeft bijzondere miniatuurmodellen toegevoegd aan de veiling, waaronder een Mini Cooper in de schaal 1:12.

Verder heeft Pitch & Putt Maurik verschillende arrangementen beschikbaar gesteld, waaronder het ‘nieuwe’ Moonlightgolfen. De hoogste bieder wordt in staat gesteld om met 15 personen in de schemering een unieke golfervaring op de doen. Op iedere hole zijn de afslagplaatsen en cups verlicht en er wordt gespeeld met lichtgevende golfballen. Naast deze activiteit kan er ook geboden worden op een dagje varen met een fluistersloep via EcoBoot, een Workshop Goudsmeden (beschikbaar gesteld door 2TIMES1 | Jewels), een Neo-Derma Bio-Peeling bij PUUR uw schoonheidssalon, een ballonvaart (beschikbaar gesteld door Betuwse Ballooning) en verschillende kartheats bij A15 Karting in Gorinchem. Ook kan er geboden worden op deelname met een bedrijven)team aan het HeartRace Karting Event op maandag 23 januari 2012.

Het bedrijfsleven wordt van harte uitgenodigd om te bieden op management (zeil)workshops van Open & Puur en een Reanimatie/AED training van JB-Opleidingen. Tenslotte kan er geboden worden op fietsvakanties van Gregario Reizen en WaxOyl lakbehandelingen, beschikbaar gesteld door Van Kerkhof & Visscher Culemborg.  Er zijn ook enkele armbanden uit de Embrace your Heart collectie van Stichting Heartbeat opgenomen in de veiling.

Een volledige beschrijving van de veilingstukken is te vinden op www.bva-auctions.com.

Alle informatie over Stichting Heartbeat, ZORG, PLEZIER EN ONTSPANNING VOOR HARTPATIËNTEN, staat op www.stichtingheartbeat.nl.


Deel: ' Veiling bij BVA-Auctions voor Stichting Heartbeat '
Lees ook