Internet Kunst-en Kitschveiling t.b.v. sterilisatie campagnes onder de zwerfhonden in Turkije


Nog minder dan twee dagen, dus reageer snel

ZONNEMAIRE, 20151030 -- Over minder dan twee dagen namelijk op 31-10-2015 om 24.00 uur, sluit de internet Kunst-en Kitschveiling georganiseerd door Stichting ActieZwerfhonden ten bate van de zwerfhonden in Turkije.

Eigenaars en makers hebben 62 werken, uit liefde voor de honden en uit respect voor het werk van ActieZwerfhonden, gratis ter beschikking gesteld en de opbrengst van de veiling zal gebruikt worden voor de financiering van het steriliseren van zwerfhonden in Turkije.

Miljoenen zwerfhonden leiden een miserabel leven in Turkije; uitgemergelde moeders trachten hun pups groot te brengen, pups die meestal snel ziek worden en binnen een jaar overlijden. Steriliseren van de honden voorkomt veel dierenleed en structureel steriliseren zorgt voor een constante afname van het aantal zwerfhonden.

Ga naar https://www.actiezwerfhonden.nl/kunstveiling-2/kunstveiling en kijk of er een werk naar uw zin bij zit. Klik op de afbeelding van het betreffende werk en breng uw bod per e mail uit linda.taal@actiezwerfhonden.nl.

Uw bod wordt genoteerd op de site en u wordt op de hoogte gehouden van nieuwe biedingen. Diegene die op 31 oktober 24.00 uur het hoogste bod op een bepaald werk heeft uitgebracht wordt de nieuwe eigenaar.

Help ons dierenleed voorkomen
Voor meer informatie over onze huidige sterilisatiecampagne: https://www.actiezwerfhonden.nl/home-2
Voor meer informatie over de kunstveiling: www.actiezwerfhonden


Deel: ' Veiling voor sterilisatiecampagnes onder zwerfhonden in Turkije '
Lees ook