ING


Amsterdam, 22 januari 1999

Verbouw Support, nieuw initiatief van ING

ING introduceert, in aanvulling op haar hypotheekaanbod, Verbouw Support. Verbouw Support is een zelfstandig opererende organisatie, die gespecialiseerd is in advisering en begeleiding van verbouwingen, renovaties en interieurverbeteringen van woningen van particulieren en van kantoren en winkels uit het MKB.

Deze nieuwe dienstverlening is opgezet omdat uit onderzoek ondermeer is gebleken dat klanten er behoefte aan hebben om gedurende het gehele proces van verbouwen maar één aanspreekpunt te hebben. Verbouw Support neemt de totale regie over en begeleidt de verbouwing van opdracht tot en met de gegarandeerde oplevering op de afgesproken datum en tegen de vooraf vastgestelde prijs.
Er wordt samengewerkt met architectenbureaus, een landelijke aannemerscombinatie geleid door de Hollandsche Beton Groep en een aantal leveranciers van keukens, sanitair, badkamers en tegels. Om een optimale communicatie voor haar klanten te waarborgen heeft Verbouw Support een speciaal call centre ingericht, dat gedurende 5 dagen middels een gratis telefoonnummer te bereiken is. Naar dat nummer (0800 - 0230 888) kan men ook bellen voor het maken van een afspraak.

Omdat een verbouwing vaak een ingrijpende en complexe aangelegenheid is, heeft Verbouw Support richting haar klanten gekozen voor een gefaseerde aanpak. Op verzoek van de klant komt eerst een consulent(e) langs voor een gratis, vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden. Vervolgens geschiedt de gehele advisering en ontwerpfase onder begeleiding van een (binnenhuis)architect. De daadwerkelijke uitvoering geschiedt door geselecteerde uitvoerders. Tijdens het gehele proces wordt de voortgang namens Verbouw Support gecontroleerd door een projectmanager.

Verbouw Support is vorig jaar van start gegaan en zal dit jaar dit jaar actief zijn in de Randstad en 't Gooi. Vervolgens zullen de diensten in het gehele land worden aangeboden.

Deel: ' Verbouw Support, nieuw initiatief van ING '
Lees ook