Gemeente Delft

12 augustus 1999
Persbericht Verbouwing Kerkpolder 21 augustus gereed

Delft 12 augustus 1999

De verbouwing van familie- en verenigingsbad Kerkpolder heeft een week vertraging opgelopen.

De vertraging heeft tot gevolg dat alle activiteiten in het wedstrijdbad, incl. glijbaan, pas van start kunnen gaan vanaf zaterdag 21 augustus. De zwemverenigingen en gebruikers van het wedstrijdbad kunnen vanaf die datum weer terecht.

De overige activiteiten in het recreatiebad, zoals leszwemmen, doelgroepzwemmen en schoolzwemmen, ondervinden geen hinder.

De werkzaamheden zijn uitgelopen omdat het, door de langdurige warme periode, niet mogelijk was om het werk volgens de planning uit te kunnen voeren. Dit ondanks het invoeren van een tropenrooster. Tevens bleken er tijdens de verbouwing een aantal onvoorziene werkzaamheden noodzakelijk, zoals versteviging van de staalconstructie. Daarnaast is het gelijktijdig werken aan plafond, bodem, verlichting, ventilatie en tegels zeer moeilijk gebleken.

Om aan het ongemak tegemoet te komen, is besloten om het peuterbad en zonneweide buiten, voorlopig langer open te houden. Deze sluiten dus niet, zoals aanvankelijk de bedoeling was, op 15 augustus maar op 21 augustus.

Deel: ' Verbouwing Kerkpolder Delft vertraagd '
Lees ook