Politiebericht Eindhoven e.o. 4-09-2001

1e persbericht 4 september 2001


Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachte tasjesroof aangehouden
Na een onderzoek is maandag om 10.55 uur een 20-jarige man in zijn woning in Middelbeers aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij op 5 augustus een tasje geroofd heeft op de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven. Daar werd om 23.00 uur een 19-jarige Eindhovense vrouw beroofd van haar tas met ongeveer fl. 80,=. De auto die bij de roof werd gezien is in gebruik bij de verdachte. Hij is voor verder onderzoek in de cel gegaan.

Eindhoven: Betrapt met slok te veel
Op de Beukenlaan is dinsdagochtend rond 4.50 uur een 34-jarige automobilist uit Sint-Michielsgestel betrapt met een slok te veel op. Een ademanalyse wees een promillage van ruim 0,8 uit. Tegen de man wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Dronken automobilist komt tot stilstand tegen hekwerk Op de Waalstraat is maandagavond rond 23.55 uur een automobilist met een nog onbekende identiteit aangehouden. Hij wordt verdacht van het besturen van een auto met een behoorlijke slok te veel op. De man was met zijn auto met Belgisch kenteken tegen een hekwerk van een woning in de betreffende straat tot stilstand gekomen. De politie trof de bestuurder onderuit liggend in zijn auto aan. De motor van het voertuig draaide nog. De man reageerde niet op vragen die hem gesteld werden. Hij sloeg slechts wartaal uit en verkeerde in dusdanige toestand dat hij niet in staat was om aan een blaastest mee te werken. De man kon bijna niet op zijn benen staan en moest op weg naar de politieauto ondersteund worden. Hij had geen identiteitsbewijs bij zich. De man is een cel gezet voor verder onderzoek.

Helmond: Verdachten woninginbraak aangehouden
De politie van Helmond heeft maandag drie verdachten van een woninginbraak aangehouden. Het zijn drie Helmonders van 18, 15 en 14 jaar oud. Zij worden er van verdacht dat zij op 17 juli hebben ingebroken in een woning aan de Kloosterweide. Bij de inbraak waren een spelcomputer, 20 cds een radiocassetterecorder, een horloge en twee gsms gestolen. In deze zaak is al eerder een 16-jarige Helmonder aangehouden. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten.

Valkenswaard: Inbraak in winkel
Uit een winkel aan de Deken Frankenstraat is dinsdagochtend rond 5.15 uur een kassalade met daarin een paar honderd gulden gestolen. De dader is binnen gekomen door een toegangsdeur aan de voorkant van het pand open te breken.

Zoekwoorden:

Deel: ' Verdachte Eindhovense tasjesroof aangehouden na onderzoek '
Lees ook