Gemeente Den Helder

26-03-2003
Vergaderingen week 14

Wijziging vergaderdatum:
De commissie Stedelijk Beheer vergadert op maandag 31 maart (om 20.00 uur in de raadzaal) en niet, zoals vorige week vermeld, op donderdag 27 maart. De agenda was bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Donderdag 3 april: commissie Bezwaar- en beroepschriften. Aanvang 19.30 uur in kamer 0.06 op de begane grond in het stadhuis. De commissieleden behandelen de bezwaarschriften van:
- 3 februari 2003 van de heer P.A.R. Drijver en mevrouw A. Drijver-Zijlstra, tegen de vergunningverlening aan de heer P. Drijver en mevrouw I.J. Dijkstra voor het plaatsen van een tuinhuisje bij de recreatiewoning de Keizerskroon 4.

- de heer T. Boomkens tegen de aanleg van een parkeerplaats voor invaliden voor de woning Biesbosstraat 33.

De vergadering wordt gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij of zij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid.
« terug

Deel: ' Vergaderingen commissie stedelijk beheer week 14 Den Helder '
Lees ook