Gemeente Tiel


Verhuizing Werk en Inkomen

De afdeling Werk en Inkomen gaat op 2 augustus 2002 verhuizen van het Stadhuis naar het Bedrijfsverzamelgebouw aan de Nieuwe Tielseweg 112a te Tiel (het voormalige NUON kantoor).

In verband met deze verhuizing is de afdeling Werk en Inkomen vrijdag 2 augustus 2002 gesloten.

Vanaf maandag 5 augustus is het bezoekadres Nieuwe Tielseweg 112a te Tiel en het postadres Postbus 6087, 4000 HB Tiel voor:
* Bijzondere Bijstand

* Categoriale Bijzondere Bijstand

* Schulphulpverlening

* Huursubsidie en Vangnetregeling

Het telefoonnummer voor algemene vragen over deze regelingen is (0344) 65 65 51

en voor:

* Uitkeringen Abw, Ioaw, Ioaz, BBZ, Wik en V-VTV
* Verklaringen van Inkomsten en Vermogen
Het telefoonnummer voor algemene zaken over deze regelingen is (0344) 65 66 00.

Cliënten van de afdeling Werk en Inkomen krijgen een afzonderlijke brief over de verhuizing en de bereikbaarheid van hun consulent.

"Het Bedrijfsverzamelgebouw"
Het samen met verschillende private en publieke dienstverleners in één pand werken is een initiatief van de overheid. Het CWI, de gemeente met de Afdeling Werk & Inkomen en het UWV hebben hierin een centrale rol. (In het UWV zijn het Gak, SFB, GUO, Cadans en Uszo georganiseerd.) De organisaties hebben de opdracht zo effectief mogelijk samen te werken om voor zoveel mogelijk mensen een passende oplossing te zoeken. Zo komen er de komende jaren in Nederland 131 "bedrijfsverzamelgebouwen".
Naast de drie verplichte publieke partijen hebben zich in Tiel ook een groot aantal andere partijen aangemeld: Lander (Traject en Wijzer), Kliq, Dactylo, Multicultureel Uitzendbureau, ROC, Vanalles Consultancy, Princen Group, Argonaut-Achmea, Maetis, Kamer van Koophandel, Bedrijvenloket en Budgetwinkel. Zo is het dienstaanbod nog vollediger geworden.

Deel: ' Verhuizing Afdeling Werk en Inkomen Gemeente Tiel '
Lees ook