Gemeente Dalfsen

19-02-2003

Verhuizing en uitbreiding brandweerpersoneel

Dalfsen - Zoals afgesproken in het gemeentelijk beleidsplan Brandweer heeft de brandweer extra personeel aangetrokken voor het verlenen en handhaven van gebruiksvergunningen. Per 1 januari is Jan Wittenberg hiervoor aangetrokken. Met ingang van 1 maart begint Danny Netten en wordt er gestart met de controle en vergunningverlening.

Met het aantrekken van extra personeel is het kantoor in de kazerne aan de Prins Hendrikstraat in Dalfsen te klein geworden. Het personeel is daarom voorlopig gehuisvest in het gemeentelijk servicepunt in Nieuwleusen aan het Westeinde 2. Het nieuwe telefoonnummer is (0529) 48 00 99. Wie vragen heeft over gebruiksvergunningen of andere brandweerzaken kan ook gewoon met het gemeentehuis in Dalfsen bellen. In spoedeisende gevallen geldt uiteraard het alarmnummer 112.

Met de controles van gebouwen in de gemeente en de vergunningverlening is het proces niet compleet. Gebruiksvergunningen zijn vijf jaar geldig. Dat betekent dat er tezijnertijd opnieuw controles moeten plaatsvinden op het naleven van de voorschriften uit de vergunning. Hiervoor worden 13 vrijwillige controlefunctionarissen opgeleid.

Deel: ' Verhuizing en uitbreiding brandweerpersoneel Dalfsen '
Lees ook