Politie Gelderland-Midden

Nijkerk, 18 juli 2002

Verhuizing politie Nijkerk verloopt voorspoedig

De verhuizing van de politie in Nijkerk van het bureau aan de Oranjelaan naar het nieuwe onderkomen aan de Havenstraat loopt voorspoedig. De aanvankelijk bedachte planning lijkt dan ook ruimschoots gehaald te worden. Dat betekent dat het publiek morgen, vrijdag 19 juli weer bij de politie terecht kan, maar dan in het nieuwe pand aan de Havenstraat 5.

Het bureau aan de Oranjelaan (een noodonderkomen) is vanaf vandaag definitief gesloten. Aan de Havenstraat kan men terecht van maandag tot en met zaterdag van 8.30* tot 17.00 uur. Van deze tijden dient men voor alle administratieve zaken gebruik te maken omdat de politie op andere momenten alleen telefonisch bereikbaar is. Overigens kan naar aanleiding van uw telefonische melding de surveillanceauto die dag en nacht in Nijkerk rijdt, direct worden aangestuurd. De ernst van uw melding is daarbij bepalend voor een directe of een wat uitgestelde inzet.

In september volgen de formele opening van het multifunctionele hulpverleningspand (voor de brandweer, het Rode Kruis en de politie) aan de Havenstraat en een open dag.


- - -


* Eerder heb ik abusievelijk gecommuniceerd dat het bureau vanaf 8.00 uur geopend is. Dat blijkt NIET het geval te zijn. De openingstijden van het bureau zijn net als voorheen de genoemde, maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Zoekwoorden:

Deel: ' Verhuizing politie Nijkerk verloopt voorspoedig '
Lees ook