Ingezonden persbericht

De KUNST van het VERZAMELEN : VERKADEALBUMS

Regio- Er breken drukke tijden aan voor Anton Siedsma uit Hoofddorp, de verzamelaar van oude Plaatjesalbums en de bekende Verkadealbums in het bijzonder.

Op zaterdag 15 en zondag 16 maart 2003 is hij een van de ruim zeshonderd standhouders op de VERZAMELBEURS in de Grote Veemarkthal te Utrecht

In zijn stand nr 557, rechtsachter bij de ingang toiletten, kunnen de vele dubbele plaatjesalbums worden ingekeken, gekocht, geruild of verkocht.

Eerste Verkadealbum is 100 jaar

Op 5 en 6 april 2003 is in de Jaarbeurs Utrecht de Internationale VERZAMELAARSJAARBEURS met vele duizenden deelnemers. In een speciale beurskrant, gratis voor een kleine 40.000 verwachte bezoekers, staat dit keer o.a. een bijdrage over verzamelaar Anton Siedsma en zijn eerste Verkadealbum, dat precies 100 jaar geleden verscheen. Ook op deze beurs is het altijd weer bijzonder spannend welke hem nog ontbrekende oude plaatjesalbums of losse plaatjes door de vele bezoekers worden meegenomen of aangeboden aan zijn stand 8407 meteen links bij binnenkomst in hal 8 Curiosa.

Museumweekend van 12 en 13 april 2003

'De Kunst van het Verzamelen' is dit jaar het thema in het Museumweekend van 12 en 13 april 2003. Iedereen mag dan twee dagen vele Nederlandse Musea gratis of tegen gereduceerd tarief bezoeken. Siedsma is uitgenodigd om zijn verzameling in het Natuur Historisch Museum te Hoofddorp te tonen. Ook geeft hij op zondag 13 april twee keer een Presentatie over Moeders en Grootmoeders Erfgoed, waarbij zijn verzamelde Verkadealbums, oude Jetses Schoolplaten en vele Aap - Noot - Mies - spullen een belangrijke rol spelen.

Kom eens kijken of anders : bel 023 - 5614727. Stuur een mailtje siedsma@quicknet.nl of kijk op : https://www.kinderlines.nl/siedsma

Bezoek 15 en 16 maart 2003 van 9.30 - 17.00 uur de VERZAMELBEURS in de Grote Veemarkthal aan de Sartreweg te Utrecht nabij De Berenkuil en de A 27 in Utrecht.


---
Voor een foto neem contact op of klik aan : SCHOOLPLATEN en AAP-NOOT-MIES

Deel: ' Verkadealbums op de Verzamelbeurs in Utrecht '
Lees ook