Betuweroute Internet site

Werkzaamheden Rijksweg A15
13 Juli 2001

Verkeer stil voor inhijsen liggers

Op maandag 16 juli en dinsdag 17 juli aanstaande wordt vanaf 20.00 uur op de Rijksweg A15 bij Herveld, hectometerpaaltje 152.7, het verkeer in de avond- en nachturen negen keer gedurende een korte periode stilgezet. Dit wordt gedaan door de KLPD (Koninklijke Landelijke Politie Diensten) namens de Projectorganisatie Betuweroute in verband met het bouwen van het nieuwe viaduct over de Betuweroute en de A15.

Ten behoeve van dit viaduct worden er drie maal negen betonplaten ingehesen, waarvan twee maal boven de snelweg. Om de veiligheid voor de weggebruiker te waarborgen wordt het verkeer steeds een klein kwartier stilgezet. Maandagavond geldt dit voor de noordelijke rijbaan
-richting Tiel- en dinsdagavond voor de zuidelijke rijbaan. De werkzaamheden zullen de gehele nacht duren.

Na deze werkzaamheden zullen zowel de noord- als de zuidbaan van de A15 weer volledig beschikbaar zijn en is er geen snelheidsbeperking meer. Wel zal er in verband met de werkzaamheden op de vluchtstrook een uitrit zijn voor het grond- en zandtransport.

Dit viaduct zal vanaf december 2001 onderdeel uitmaken van de alternatieve, lokale omleidingroute, als de aansluiting Andelst-Zetten wordt gereconstrueerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid Miedema, projectvoorlichter. Telefoonnummer: 0488-417240

Deel: ' Verkeer stil door werkzaamheden bij Rijksweg A15 '
Lees ook