Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-09-2001

Politieberichten district Eemland noord, 09.30 uur
Verkeerscontroles

EEMLAND NOORD Eén op de tien passanten op de Amsterdamsestraatweg in Baarn reed donderdagmorgen te hard. De politie controleerde hier tussen kwart voor tien en kwart voor twaalf op snelheid. Er werden 2.120 voertuigen gecontroleerd; 22 reden te snel. Waar 80 km/u is toegestaan reed een bestuurder 119 km/u.

Tien bestuurders van motorvoertuigen kregen donderdagmorgen tussen zeven uur en kwart over acht in Soest een bekeuring van zestig gulden voor het rijden in een voor hen gesloten weg. De politie controleerde op de Den Blieklaan, Dolderseweg en Foekenlaan.

Een controle op de Soesterbergsestraat en Plein van Zuid in Soest leverde donderdagmorgen acht bekeuringen op. De politie controleerde hier tussen kwart over tien en elf uur. Zes autos werden voorzien van een bon voor het parkeren zonder parkeerschijf of met foute tijd (negentig gulden). Eén auto kreeg een bon voor het parkeren op de openbare weg (negentig gulden), een ander werd bekeurd voor het parkeren op een invalidenparkeerplaats (140 gulden).

Te veel op

BAARN Omdat zij slingerend over de Torenlaan reed, controleerde agenten vrijdagmorgen kort na twee uur een 46-jarige automobiliste uit Baarn. Na een eerste test werd zij aangehouden wegens het rijden onder invloed. Op het politiebureau bleek de vrouw haar auto te besturen met 0,8 promille alcohol in haar lichaam. Zij mocht met een bekeuring van 410 gulden het bureau verlaten.

Nog geen uur later werd op de Amsterdamsestraatweg een 36-jarige inwoner van Baarn aangehouden. De man zat eveneens met 0,8 promille achter het stuur, maar omdat het niet de eerste keer was dat hij voor dit feit werd aangehouden, kreeg hij een boete van 700 gulden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Verkeerscontroles in Baarn '
Lees ook