Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO208
Datum: 21 september 1999

Verkeersmaatregelen Furieade

In verband met de Furieade die op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober 1999 in Maassluis wordt georganiseerd rondom de Haven en in het centrum, zullen verschillende straten tijdelijk in beide richtingen worden afgesloten voor bestuurders. Het nemen van deze verkeersmaatregelen is noodzakelijk gelet op de opbouwwerkzaamheden voor de verschillende activiteiten en de te verwachten extra verkeersdrukte. Het gaat om de volgende afsluitingen:

* de Keucheniusstraat van vrijdag 1 oktober, 15.00 uur, tot zaterdag
2 oktober, 19.00 uur;

* vanaf 1 oktober, 18.00 uur, tot 2 oktober, 19.00 uur, de Haven, de Govert van Wijnkade tussen de Marnixkade en de Industrieweg, de Zuiddijk tussen de Haven en de Fenacoliuslaan, de Noorddijk tussen de Hoogstraat en pand 57, de Goudsteen, de Noordvliet n.z. en de Noordvliet z.z. tussen de Markt/ Goudsteen en de P.C. Hooftlaan, de Anne de Vriesstraat tussen de Zuidvliet en de noordelijke ingang van het parkeerterrein aan de Sluispolderkade, de Jokweg en de Boogertstraat;

* vanaf donderdag 30 september, 12.00 uur, tot zaterdag 2 oktober,
19.00 uur, de Burgemeester de Jonghkade tussen de Burgemeester van der Lelykade en de Deltaweg.

Op de Joubertstraat zal tijdens de verkeersafsluitingen in deze straten in tegenstelling tot anders wel verkeer in beide richtingen zijn toegestaan.

Op zaterdag 2 oktober zal bovendien het parkeerterrein voor de Immanuëlkerk, aan de Korte Boonestraat/ Marelstraat geheel of gedeeltelijk worden afgesloten in verband met een oldtimer-show.

Laatste wijziging: 21 September 1999

Deel: ' Verkeersmaatregelen Furieade Maassluis '
Lees ook