Gemeente Deventer

Verkeersmaatregelen 2 oktober

In verband met het bezoek van het koninklijk paar is er een aantal verkeersmaatregelen van kracht. De volgende wegen zijn op dinsdag 2 oktober van ongeveer 16.30 tot 17.30 uur voor alle verkeer afgesloten: Bokkingshang, Zandpoort, Brink, Welle, Onder de Linden, Kapjeswelle, Vispoort, IJsselstraat, Lindenstraat, Graaf van Burenstraat, Van Twickelostraat en Noordenbergstraat. De gemeente vraagt bewoners van de Bergstraat en het Bergkerkplein ervoor te zorgen dat containers en eventuele andere obstakels op dinsdag 2 oktober uit de straat en van het plein zijn verwijderd. Wanneer dit niet is gebeurd, doet de gemeente dit alsnog.

Voor de Brink geldt dat er van 12 tot ongeveer 17.30 uur geen verkeer meer mogelijk is. Naar verwachting kunnen inwoners van de binnenstad na 17.30 uur weer met de auto door delen van het centrum rijden.

Naar verwachting stroomt de Brink op 2 oktober vol met Gastvrije Deventenaren. Het historische stadsplein is al eeuwen de plek voor feestelijkheden. Bewoners kunnen zichzelf het best verzekeren van de ontmoeting met Máxima door niet met de auto, maar met de fiets of het openbaar vervoer naar het centrum te komen. Voor rolstoelgebruikers is op de Brink nabij De Waag een ruimte vrijgehouden die is afgezet met dranghekken.

Zoekwoorden:

Deel: ' Verkeersmaatregelen gemeente Deventer '
Lees ook