Gemeente Kesteren


Nieuws

Verkeersmaatregelen rbc 10 jul 2002
Burgemeester en wethouders verleenden toestemming voor hierna vermelde activiteiten en besloten daarbij de volgende verkeersmaatregelen te nemen:

Bomenfestijn Opheusden
Op zaterdag 13 juli wordt het eerste Bomenfestijn Opheusden gehouden op het parkeerterrein van het gemeentehuis aan de Burgemeester Lodderstraat te Opheusden.
De organisatie is in handen van de W.V.O., in samenwerking met Boomkwekersvereniging Kring Opheusden e.o. en schietvereniging Paul Krüger.

Afsluiting:
Van 16.00 23.00 uur zal in verband hiermee een gedeelte van de Burgemeester Lodderstraat, vanaf de kruising Dorpsstraat/Burgemeester Lodderstraat tot aan de Middenweg, worden afgesloten voor al het verkeer. Het parkeerterrein achter het gemeentehuis blijft wel bereikbaar.

Wielerronde Dodewaard
Op zaterdag 13 juli wordt in Dodewaard de jaarlijkse wielerronde gehouden op het traject Dalwagen, Julianalaan, Oranjelaan, Pluimenburgsestraat, Waalbandijk, Dalwagen.

Afsluiting:
Van 16.00 22.00 uur is de Dalwagen afgesloten vanaf de hoek Dalwagen/Willem de Zwijgerlaan/Matensestraat, Kalkestraat vanaf Rozenstraat, Waalbandijk vanaf de afrit Kerkstraat, Waalbandijk vanaf de afrit Kalkestraat.

Zoekwoorden:

Deel: ' Verkeersmaatregelen gemeente Kesteren '
Lees ook