Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

15-07-2002
Verkeersmaatregelen tijdens Toeristendagen in Eersel op 18/25 juli en
1 augustus a.s.Op de donderdagen 18 juli, 25 juli en 1 augustus a.s. vinden in het centrum van Eersel de jaarlijkse Toeristendagen plaats. Om alles goed te laten verlopen is het noodzakelijk enkele verkeersmaatregelen te treffen.
De Markt, het gedeelte van de Dijk vanaf de Markt tot aan de Zr. Reinildislaan en het gedeelte van de Nieuwstraat gelegen tussen het Hint en de Paulus Gielmansstraat worden voor het doorgaande verkeer afgesloten.
Op het gedeelte van de Nieuwstraat gelegen tussen de Paulus Gielmansstraat en de Bospoort/Schoolstraat wordt éénrichtingverkeer ingesteld en wel zodanig dat inrijden is toegestaan vanuit de Paulus Gielmansstraat.
In een gedeelte van de Paulus Gielmansstraat en de Mattheus Eerseliusstraat geldt op die dagen een parkeerverbod. Deze verkeersmaatregelen gelden tijdens alle Toeristendagen vanaf 7.00 uur tot omstreeks 18.00 uur. Op de Markt is op iedere Toeristendag tot 22.00 uur een muziekprogramma. De afsluiting van de Markt kan duren tot uiterlijk 22.00 uur.

Zoekwoorden:

Deel: ' Verkeersmaatregelen tijdens Toeristendagen in Eersel '
Lees ook