Gemeente Waalwijk

Verkeersmaatregelen ivm zomerkermis
Zomerkermis op het Unnaplein van 12 juli t/m 17 juli 2002 I.v.m. de te houden zomerkermis van vrijdag 12 juli t/m woensdag 17 juli a.s. wordt een parkeerverbod ingesteld van woensdag 10 juli vanaf 18.00 uur t/m 18 juli 18.00 uur op het Unnaplein, (hier geldt een wegsleepregeling).

Verzetten weekmarkt
In verband met de zomerkermis zal de weekmarkt van 17 juli a.s. gehouden worden in de Wilheminastraat en een gedeelte van de Bernhardstraat. Daardoor geldt er een parkeerverbod en een algehele afsluiting voor alle verkeer van 06.00 tot 19.00 uur tussen de Irenestraat en de noordelijke rijbaan van het St.Jansplein, het V.V.V. en het Cultureel Centrum de Leest blijven bereikbaar via de Victoriestraat.
Opheffing eenrichtingsverkeer, en een stopverbod tussen 06.00 en 19.00 uur voor een gedeelte van de noordelijke rijbaan van het St.Jansplein, de rijbaan aan de oostzijde van de kerk en het weggedeelte richting parkeerterein achter de bibliotheek.
Hier geldt een stopverbod voor beide zijden van de rijbanen.!!!!!!!! Hierdoor blijven de bibliotheek de woningen boven de bibliotheek de kerk en de begraafplaats bereikbaar.

Bedrijven en woningen in de Bernhardstraat zijn tussen 06.00 en 19.00 uur bereikbaar via de Stationstraat. Ter hoogte van de Stationsstraat zijn tijdelijk de markeringspalen verwijderd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marktmeester dhr. W. van der Meer, tel. 06-24919553.

Zoekwoorden:

Deel: ' Verkeersmaatregelen tijdens zomerkermis Waalwijk '


Lees ook