KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie---

Verkeersschool Blom nieuwe sponsor KNHS

21-3-2003

DEN BOSCH KNHS-voorzitter Martien van den Heuvel en directeur Rinus Blom van Verkeersschool Blom tekenden vrijdag 21 maart op Indoor Brabant een éénjarig sponsorcontract. Blom gaat de competitie voor springruiters op ZZ-niveau (1.35m) sponsoren. Deze BLOM / KNHS- Cup is een competitie die bestaat uit 11 regionale kwalificatiewedstrijden, gevolgd door een halve finale in het najaar tijdens Expo-on- Horse in Hengelo en een finale tijdens Jumping Amsterdam. De eerste kwalificatie zal eind april plaatsvinden. Verkeersschool Blom BV volgt hiermee Nissan Nederland op als sponsor van deze springcompetitie.

Door de jarenlange ervaring van Verkeersschool BLOM BV met cliënten uit de paardenwereld en de grote eigen ervaring met het vervoer van paarden is Verkeersschool BLOM BV bij uitstek het opleidingscentrum voor ruiters en medewerkers van stallen die zelf het vervoer van paarden per trailer en/of vrachtwagen verzorgen.

De instructeurs van Verkeersschool BLOM BV kennen de eisen die aan het vervoer van paarden gesteld worden als geen ander.Het is dan ook niet verrassend dat er een grote affiniteit van de instructeurs van Verkeersschool BLOM met de paardenwereld is.

Verkeersschool BLOM is er trots op om de BLOM/KNHS-Cup te mogen sponsoren en wil met deze cup de betrokkenheid bij de paardensport nogmaals benadrukken.

Bron: KNHS

Zoekwoorden:

Deel: ' Verkeersschool Blom nieuwe sponsor KNHS '
Lees ook