Provincie Drenthe

Verkiezingsdebat in Dwingeloo Veiligheid in Drenthe

Assen, 14 februari 2003
Persberichtnummer 03-022Kandidaat-statenleden van de tien politieke partijen, die meedoen aan de verkiezingen van provinciale staten in maart, geven dinsdagavond 18 februari aanstaande hun mening over hoe het met de veiligheid in Drenthe is gesteld. Dat gebeurt tijdens een discussieavond in Dwingeloo, die de Meppeler Courant in samenwerking met de provincie heeft georganiseerd.

Is er voldoende politie in Drenthe? Neemt de criminaliteit op het platteland toe? Het zijn vragen, waarover de kandidaat-statenleden met elkaar en met de zaal van gedachten zullen wisselen. Als speciale gasten zijn aanwezig de burgemeester van Meppel, Peter den Oudsten, en de waarnemend districtschef van politie in Drenthe, Paul Ellwanger.

Ton Henzen en Peter Nefkens van de Meppeler Courant leiden de discussie.

Het themadebat is in Hotel Restaurant De Brink, Brink 30 in Dwingeloo. De aanvang is om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend. Iedereen is van harte welkom.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl

Deel: ' Verkiezingsdebat in Dwingeloo over Veiligheid in Drenthe '
Lees ook