CDA

6 maart: Verkiezingsmanifestatie met Balkenende, Verhagen, Timmerman-Buck, Wijn, Van Bijsterveldt en lijsttrekker Schipper

Donderdag 6 maart a.s vindt in het Congrescentrum (Sandbergplein 24) te Amstelveen een grote verkiezingsmanifestatie plaats in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen op dinsdag 11 maart a.s. Er zijn toespraken van minister-president Jan Peter Balkenende, staatssecretaris Joop Wijn (Economische Zaken), senaatsfractievoorzitter Yvonne Timmerman-Buck en de Noordhollandse CDA-lijstttrekker Hans Schipper.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur.

Direct na aanvang zijn er toespraken van achtereenvolgens Joop Wijn, Hans Schipper en Yvonne Timmerman-Buck. Daarna volgt een video-impressie. Vervolgens is er een ronde tafelgesprek waar fractievoorzitter Maxime Verhagen, partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt, Tweede Kamerlid Nini van Oerle en twee nieuwe kandidaat-statenleden Meino Schraal en Casper Stevens aan deelnemen. Minister-president Balkenende houdt de slottoespraak.

CDA-Grand café
Voorafgaand aan de manifestatie is er een grand café. Met Eerste en Tweede Kamerleden en (kandidaat-) statenleden kan men van gedachten wisselen over vier thema's: een bedrijvig, een bereikbaar, betrokken en bewoonbaar Noord-Holland.

Deel: ' Verkiezingsmanifestatie CDA in Amstelveen '
Lees ook