CDA

27 januari: 1e verkiezingsmanifestatie op weg naar de Provinciale Statenverkiezingen

Maandag 27 januari vindt in partycentrum Van der Wal, Leeuwenburg 11 (ingang Kleine Kerkstraat) in Sneek de eerste provinciale verkiezingsmanifestatie plaats, op weg naar de Provinciale Statenverkiezingen van 11 maart a.s. Tijdens deze manifestatie zullen partijvoorzitter Van Bijsterveldt en de Friese CDA-lijsttrekker Jan Ploeg een toespraak houden. Verder is er een ronde tafelgesprek met onder meer Yvonne Timmerman (voorzitter CDA-Eerste Kamerfractie) en de Friese kamerleden Joop Atsma, Roland Kortenhorst en Rendert Algra. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. De avondbijeenkomst begint met een korte toespraak van partijvoorzitter Van Bijsterveldt. Daarna is er een ronde tafelgesprek met onder meer Yvonne Timmerman-Buck, de Friese kamerleden Atsma, Kortenhorst en Algra, de Friese lijsttrekker Jan Ploeg en Marianne van Hall-Disch (de hoogste vrouw op de CDA-kandidatenlijst in de provincie Friesland, nr. 3) Na de presentatie van de Friese RTV-spot sluit lijsttrekker Ploeg met een toespraak de bijeenkomst om circa 21.30 uur af.

Deze manifestatie is de eerste in een lange reeks. Tot 11 maart is er in bijna elke provincie een verkiezingsmanifestatie. De data en provincies zijn:


· maandag 3 februari in De Giraf (Noorderdierenpark) te Emmen
· woensdag 12 februari in Utrecht

· maandag 17 februari in Zuid-Holland

· woensdag 19 februari in Overijssel

· maandag 24 februari in Zeeland

· maandag 3 maart in Groningen

· dinsdag 4 maart in Flevoland

· woensdag 5 maart in Gelderland

· donderdag 6 maart in Noord-Holland

· maandag 10 maart: slotmanifestatie in Brabant
U ontvangt steeds een persuitnodiging met nadere informatie over de betreffende manifestatie. Voorafgaand aan de manifestatie op maandag 27 januari in Sneek zijn er werkbezoeken van drie verschillende delegaties in de regio Midden-Friesland. De delegaties bestaan uit Provinciale Statenleden, en Eerste en Tweede Kamerleden. Hieronder treft u het programma van de werkbezoeken

Deel: ' Verkiezingsmanifestatie CDA op weg naar Provinciale Statenverkiezingen '
Lees ook