Verkoop van defensiewoningen op Curaçao en Aruba


Den Haag, 20171113 -- Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse Staat sinds anderhalf jaar actief met de verkoop van de voormalige defensiewoningen op de eilanden Curaçao en Aruba. De interesse uit de markt is groot naar deze specifieke vrijstaande eengezinswoningen. Gezien de grote belangstelling heeft het Rijksvastgoedbedrijf wederom besloten vanaf november een aantal woningen voor verkoop aan te bieden aan de markt. De verkopen op Aruba zijn gestart en de verkopen op Curaçao zullen ook spoedig van start gaan.

Zes woningen die zullen worden aangeboden op Aruba bevinden zich in de wijk “Primavera, Sabana Blanco / Mahuma zone” te Oranjestad-Oost. Deze wijk staat bekend om zijn rustige en centrale ligging. De wijk ligt op korte afstand van de hoofdweg naar Santa Cruz van Oranjestad en op circa 7 minuten rijden van Oranjestad, Aruba’s hoofdstad. De luchthaven “Koningin Beatrix” ligt op circa 3 minuten rijden van de woningen en circa 8 minuten van de “Hotel-strip”. Het is ongeveer 45 minuten rijden naar San Nicolas, Aruba’s tweede grootste stad.

Acht woningen die zullen worden aangeboden op Curaçao zijn gelegen in de populaire en snelgroeiende woonwijk “Grote Berg”. Grote berg is centraal gelegen en slechts enkele minuten rijden van stranden zoals “Porto Mari, Cas Abou en Vaersenbaai”. Grote Berg is circa 10 minuten rijden van de luchthaven “Hato” en ca. 20 minuten van het centrum van Willemstad, de Curaçaose hoofdstad.

De woningen werden bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers en zullen nu individueel op basis van vrijwillige veiling worden verkocht door de notariskantoren Burgers & Fung a Loi op Curaçao en Yarzagaray & Partners op Aruba.

Vanaf november biedt het Rijksvastgoedbedrijf geïnteresseerden de gelegenheid om de actuele verkoopinformatie, -procedures en bezichtigingsdagen betreffende de woningen via de website www.caribbean-houses.com te bekijken en kosteloos te downloaden. De website wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie. De updates zijn ook te volgen via Facebook. Link: https://www.facebook.com/caribbeanhouses

Verkoop van defensiewoningen op Curaçao en Aruba


Deel: ' Verkoop van defensiewoningen op Curaçao en Aruba '
Lees ook