Gemeente Houten


Verkoop woningen in Leebrug I
09/02/99

Dinsdag 16 februari organiseert Bouwfonds Woningbouw in de raadzaal van het gemeentehuis een verkoopmanifestatie over de woningen in het deelplan Leebrug I. Tijdens deze bijeenkomst zijn leaflets (informatiefolders) van alle woningen in het deelplan Leebrug I beschikbaar.
Inschrijven voor alle woningen is nog niet mogelijk.

Wel werken zij met zogenaamde vooraanmeldingsformulieren voor de woningen die in een later stadium in de verkoop gaan. Wanneer u belangstelling heeft voor één van de woningen uit het deelplan Leebrug I is het van belang om gebruik te maken van deze vooraanmeldings-formulieren. Op basis van deze formulieren zal Bouwfonds Woningbouw u namelijk laten weten wanneer zij van start gaan met de verkoop van de overige woningen.
Hiervoor zulllen zij geen nieuwe advertenties meer plaatsen.

Wel kunt u vanaf 16 februari inschrijven voor de 41 stadsvilla's type Grenoble met een prijsindicatie van circa f 335.000,--. De sluitingstermijn hiervoor is 3 maart 1999 om 17.00 uur.

Welke woningen worden gerealiseerd in Leebrug I? Het deelplan Leebrug omvat de bouw van circa 550 woningen en bestaat uit ééngezinswoningen, stadsvilla's, rijen woningen in vijf varianten, twee-onder-een kap en vrijstaande woningen met garage en luxe appartementen.

Verkoop
Het plan Leebrug I wordt verkocht in drie fasen. Dinsdag 16 februari begint de verkoop van fase I.

Fase I bestaat uit 41 stadsvilla's type Grenoble met een prijsindicatie van circa f 335.000,-- vrij op naam. Tijdens de bijeenkomst is een leaflet en een inschrijfformulier van de
41 stadsvilla's beschikbaar.

De sluitingsdatum voor de 41 stadsvilla's is woensdag 3 maart 1999 om
17.00 uur.

Verhinderd?
Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de verkoopmanifestatie op 16 februari bij te wonen kunt u vanaf 17 februari een leaflet en het in-schrijfformulier voor de stadsvilla's ophalen bij het Wooninformatiecen-trum. Houdt u hierbij de sluitingstermijn goed in de gaten.
Ook de leaflets van de overige woningen kunt u vanaf dat moment bekijken in het Wooninformatiecentrum. De vooraanmedlingsformulieren voor de overige woningen die in een later stadium in de verkoop gaan zijn dan ook beschik-baar.

Wooninformatiecentrum
Tijdens de bijeenkomst op dinsdag 16 februari is ook het Wooninformatiecen-trum geopend van 17.30 tot 20.00 uur.

U bent van harte welkom op dinsdag 16 februari vanaf 17.30 tot 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Het Kant 2. Het gaat hierbij om een doorlopende presentatie, waarbij u zelf kan bepalen op welk moment u tussen 17.30 en 20.00 uur een kijkje komt nemen.

Copyright © De Digitale Gemeente Houten 1998 - 1999 Vragen, opmerkingen, suggesties? info@houten.com

Deel: ' Verkoop woningen in Leebrug I Houten '
Lees ook