Verkooprecords voor innovatief schaatsenslijp-apparaat Sharp Master


ALMERE, 20120207 -- De website https://www.sharpmaster.nl boekt de laatste dagen records in aantallen bezoekers en verkoopcijfers. Via deze website wordt de Sharp Master verkocht, een handzaam slijpapparaat voor schaatsen, dat vanwege zijn computermuis-achtige uiterlijk en afmetingen ook bekend staat als de "slijpmuis". In de laatste dagen stegen bezoekersaantallen op de website tot ruim 3.000 bezoekers per dag, met meer dan 30 bestellingen per dag.

Met de Sharp Master is schaatsen slijpen eenvoudiger en sneller dan met een traditionele slijptafel. Een paar schaatsen kan binnen enkele minuten worden geslepen. Het lichte gewicht (nog geen 200 gram) en kleine formaat (past in de jaszak) maken het bovendien mogelijk schaatsen ook op de schaatslocatie te slijpen of braam en kleine beschadigingen weg te werken. De Sharp Master is verkrijgbaar met vier diamanten slijpplaatjes in verschillende groftes (grof, normaal, fijn en extra fijn).

De Sharp Master werd bedacht en ontwikkeld door John Oudt, zelf in de jaren '70 een bekende naam in de schaatssport. Hij bracht het gepatenteerde product in 2007 op de markt. In 2009 veroverde het product een plaats in de MKB Innovatie Top 100, een initiatief van Syntens en ondernemersmagazine Bizz.

Sinds de lancering van de webshop https://www.sharpmaster.nl in 2009 zijn inmiddels zo'n 850 Sharp Masters via deze site verkocht. Ongeveer een zelfde aantal van de producten vond zijn weg naar de schaatser via de verkoop in sportwinkels en speciaalzaken.


Deel: ' Verkooprecords voor innovatief schaatsenslijp-apparaat Sharp Master '
Lees ook