Verlichting vaak onderbelicht bij inrichting woning of kantoor


Johan Cruijff zei eens: "De bal is een essentieel onderdeel van het spel. Met verlichting is dat niet anders. Verlichting is een essentieel onderdeel van uw interieur."

Tilburg, 20140605 -- Als het gaat om nieuw interieur of de (ver)bouw van een woning, dan is verlichting nog steeds te vaak onderbelicht. Het krijgt te weinig aandacht bij de inrichting van een interieur of kantoorpand. Aan alles is gedacht, van de positie van de bank tot de hoogte van de nieuwe televisie. Pas daarna denkt men aan de verlichting. "Verlichting is een van de belangrijkste aspecten in uw interieur, ook als het gaat om het creëren van ruimte en sfeer”, aldus Paul Wijnveld, lichtadviseur van ViaLuce. Hij vindt het jammer dat verlichting zo weinig aandacht krijgt en biedt klanten een gedegen lichtadvies.

Lichtadvies in showroom te Tilburg
Als online winkel mag tegenwoordig een showroom niet ontbreken. In de showroom van ViaLuce op de Jules Verneweg 94 in Tilburg is een selecte collectie designverlichting te bezichtigen en krijgt de klant het besproken lichtadvies. Klassiekers als de Arco van Flos en de Hope van Luceplan en vele andere designverlichting zijn samengebracht in één ruimte. In de showroom kan de klant rustig onder het genot van een kopje koffie of thee inspiratie opdoen voor het eigen interieur, vragen stellen aan één van onze lichtadviseurs of de bestelling ophalen. Makkelijk bereikbaar en voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. 

Een lichtadvies is overigens niet voor iedereen noodzakelijk. Voor degenen die hun keuze reeds gemaakt hebben, is de uitgebreide webshop - die men kan vinden via www.vialuce.nl - een prima uitkomst. Via deze online webwinkel worden grote en bekende merken designlampen en –verlichting aangeboden. Merken zoals Flos, Vibia, Modular, Luceplan, Lirio, Grok en Philips zijn snel en veilig online te bestellen. De categorie verlichting bestaat uit tafellampen, vloerlampen, hanglampen, wandlampen en plafondlampen. Alle topmerken in één online winkel.

ViaLuce biedt totaaloplossingen voor licht en verlichting. Van lichtadvies tot projectbegeleiding en van schetsontwerp tot oplevering. ViaLuce is gemakkelijk bereikbaar op bovengenoemd adres.

Deel: ' Verlichting vaak onderbelicht bij inrichting woning of kantoor '
Lees ook