Politie Midden- en West Brabant

Vermiste man dood aangetroffen in België

Datum: 16/7/2002
Auteur: Nicolette Bovenhorst

Naar nu bekend is geworden, is op 8 juli 2002 in Destelbergen in België het levenloze lichaam aangetroffen van de 23-jarige M.M uit Roosendaal. De man, die de Marokkaanse nationaliteit bezit, is door een misdrijf om het leven gebracht. M.M was sinds 26 juni 2002 vermist.

Op 8 juli 2002 trof de politie in Belgie het levenloze lichaam aan van een onbekende man. De man werd aangetroffen naast een snelweg in de gemeente Desselbergen, onder Gent. Het lichaam was in verregaande staat van ontbinding. Op het lichaam van het slachtoffer werd een aantal persoonlijke goederen aangetroffen die de Belgische politie aanleiding gaven kontakt op te nemen met de collegas in Nederland, om de identiteit van de man te achterhalen. Uiteindelijk kon op 13 juli 2002 door middel van dactyloscopisch onderzoek worden vastgesteld dat het zou gaan om de 23-jarige M.M. uit Roosendaal. De familie van M. is door de politie van Roosendaal in kennis gesteld. Het lichaam van M. zal vanuit Belgie naar Marokko worden vervoerd, waar hij deze week zal worden begraven.

De politie in Nederland heeft een onderzoeksteam samengesteld dat met 6 rechercheurs de politie in Belgie bij haar onderzoek ondersteunt.

Vermissing
Op 28 juni 2002 werd de vermissing van M. gemeld, door zijn verontruste familie, bij de politie in Roosendaal. De politie heeft hierop een onderzoek ingesteld.

Deel: ' Vermiste man dood aangetroffen in België '
Lees ook