Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-09-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 09.40 uur
Verkeerscontrole

RHENEN Op de Grebbeberg werd zondagmiddag tussen half drie en vier uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 1089 passerende voertuigen reden 205 automobilisten te hard. De hoogst gemeten snelheid was 79 km/h waar maximaal 50 km/h is toegestaan.

VEENENDAAL Op De Grote beer werd zondagavond tussen kwart over acht en kwart over negen een snelheidscontrole gehouden. Van de 182 voertuigen die de radar passeerden reden 10 automobilisten te hard. De hoogst gemeten snelheid was 79 km/h, waar maximaal 50 km/h mag worden gereden.

Vernielers aangehouden

DOORN In de nacht van zondag op maandag werd door een getuige gezien dat een aantal jongens uit een groep op de Beukenrodelaan een tweetal tuinlampen hadden vernield.
Op de Dorpsstraat werd door de politie een groep van acht jongens aangetroffen. Twee jongens, in de leeftijd van 17 en 16 jaar respectievelijk woonachtig in Margraten en Maarn, bekende de vernieling. De jongens waren door een taxi vanuit Zeist afgezet omdat ze vermoedelijk over onvoldoende geld beschikten. Doordat ze verder moesten lopen reageerden twee jongens hun frustraties af op de tuinlampen.

De twee daders werden meegenomen naar het bureau en na verhoor met een proces-verbaal heengezonden. .

Met drank op achter het stuur

VEENENDAAL Zondagochtend rond één uur werd op De Pionier een 19-jarige man uit Veenendaal aangehouden.
De man werd meegenomen naar het politiebureau. Daar bleek dat hij 1.1 promille alcohol in zijn lichaam had. Met een rijverbod van 4 uur werd hij met een proces-verbaal heengezonden

Zoekwoorden:

Deel: ' Vernielers aangehouden in Doorn '
Lees ook