Projectbureau Duurzame Energie

PROJECTBUREAU DUURZAME ENERGIE

Nieuwe internetsite Projectbureau Duurzame Energie

Vernieuwde internetsite Projectbureau Duurzame Energie

De internetsite www.duurzame-energie.nl van het Projectbureau Duurzame Energie (PDE) is vernieuwd. Na ruim 3 jaar werd het tijd de internetsite in een geheel nieuwe jas te steken.

Een van de hoofdtaken van het PDE is kennisoverdracht. Hiertoe beschikt het PDE over het Informatiecentrum Duurzame Energie (IDE) waar mensen heen kunnen bellen met vragen over duurzame energie (0900-9892). De informatie waar het IDE over beschikt is ook te vinden op de internetsite www.duurzame-energie.nl. De afgelopen jaren is de site zoveel informatie gaan herbergen dat het noodzakelijk werd de informatie opnieuw te rangschikken zodat bezoekers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast is ook het uiterlijk van de site aangepast.

Vanuit het hoofdmenu kunnen de bezoekers op zoek naar verschillende soorten informatie. Zo kan men algemene informatie vinden over duurzame energie en de verschillende opties. Ook is het gemakkelijker om informatie te vinden speciaal voor bepaalde doelgroepen die zelf aan de slag willen met duurzame energie, zoals onder andere projectontwikkelaars, agrariërs en gemeenten. Daarnaast kan men op de site informatie vinden over PDE en IDE en haar activiteiten.

De hoeveelheid informatie zal continu worden uitgebreid en geactualiseerd. Blijft u dus vooral kijken op www.duurzame-energie.nl, de internetsite van het Projectbureau Duurzame Energie. Middels de vernieuwde internetsite hoopt het PDE de bezoekers van haar site nog beter van goede informatie over duurzame energie te kunnen voorzien.

28 aug 01 11:10

Deel: ' Vernieuwde internetsite Projectbureau Duurzame Energie '
Lees ook