Vernieuwde Leolux opstelling bij Van der Donk interieur


GORINCHEM, 20120120 -- De Leolux studio bij Van der Donk interieur in Gorinchem is vernieuwd, de meubelen hebben een nieuwe, frissere opstelling gekregen. Hierdoor komen de mooie design meubelen van Leolux nog beter uit in deze showroom. Bekijk de collectie hier: Leolux collectie Van der Donk interieur

Het merk Leolux heeft veel toonaangevende ontwerpers die onder haar naam ontwerpen, neem nu bijvoorbeeld Hugo de Ruiter met zijn vele successen zoals de Faya Lobi of de Hemingway fauteuil. Een andere toonaangevende ontwerper die voor Leolux werkt is Gerard Vollenbrock, hij is onder meer verantwoordelijk voor de zeer succesvolle Scylla. Meer design meubelen van onder andere Hugo de Ruiter en Gerard Vollenbrock zijn te vinden in de Leolux collectie.

Leolux heeft bij Van der Donk altijd een ruime plek in de showroom gehad, de interieuradviseurs bij Van der Donk interieur hebben echter nog eens goed naar de opstellingen gekeken en een aantal verfrissende wijzigingen doorgevoerd. Dankzij de verfrissing lijkt het alsof de meubelen meer de ruimte hebben gekregen wat een zeer positief effect op de presentatie heeft.

Voor meer informatie over de vernieuwde studio kunt u kijken op Van der Donk's Leolux pagina, naast informatie over het merk staat hier een filmpje waarin u een rondleiding en uitleg krijgt over het merk Leolux by Van der Donk.

Nieuwsgierig naar de vernieuwde opstelling? Bezoek de Leolux pagina  of kom naar de Showroom: Van der Donk interieur, Newtonweg 18 in Gorinchem (tel. 0183-646353).


Deel: ' Vernieuwde Leolux opstelling bij Van der Donk interieur '
Lees ook