Vernieuwde site www.managementboek.nl is groot succes

Schiedam, woensdag 26 januari 2000,

Sinds de start van www.managementboek.nl in mei 1999 zijn de bezoekersaantallen van de site iedere maand spectaculair gestegen. Drie kwart jaar later wordt de site maandelijks al 20.000 keer bezocht. Het aantal bestellingen overtreft de prognoses.

In 9 maanden tijd is het aantal titels op de site verdrievoudigd van 700 naar 2100 managementboeken. Dagelijks worden nieuwe Nederlandstalige en Engelstalige boeken aan de site toegevoegd. www.managementboek.nl biedt tevens 150 uitgebreide recensies.

De gratis attenderingsservice is vernieuwd en overzichtelijker vormgegeven. Deze service biedt de mogelijkheid om via e-mail op de hoogte te blijven van nieuwe boeken die in speciaal opgegeven interessegebieden recent zijn verschenen.

www.managementboek.nl richt zich met zijn gespecialiseerde boekensite op het bedrijfsleven. Leveringen vinden plaats binnen 2-3 werkdagen. Betaling vindt plaats door middel van acceptgiro's. Portokosten bedragen f3,95 per bestelling.

Recent is ook een sectie met computerboeken toegevoegd om tegemoet te komen aan de gesignaleerde behoefte van professionele gebruikers.

www.managementboek.nl wordt ondersteund door de bladen 'Manager & Literatuur' en 'M&L Update', die ieder 5 keer per jaar verschijnen. Het is nu tevens mogelijk om de daarin opgenomen bestelformulieren digitaal op internet in te vullen en als bestelling via e-mail te versturen: www.managementboek.nl/krant.asp


******************************
Uitgeverij MainPress
Postbus 231
3100 AE Schiedam
main@mainpress.nl
tel. 010-4731397
fax 010-4738101

******************************

Deel: ' Vernieuwde site www.managementboek.nl groot succes '
Lees ook